Ολυμπιακός – Η μεγάλη ευκαιρία του Ρόνι Λόπες

Ολυμπιακός – Η μεγάλη ευκαιρία του Ρόνι Λόπες

Ο Πέδρο Μαρτίνς του δίνει την ευκαιρία. Ο ίδιος είναι σε θέση να την αρπάξει;

Εντεκάδα με εκπλήξεις από τον Πέδρο Μαρτίνς στο Αγρίνιο. Παρότι το ματς με την Άιντραχτ είναι αρκετά μακριά (Πέμπτη), ο Πορτογάλος θέλησε να δημιουργήσει μια νέα τάξη πραγμάτων στο αρχικό του σχήμα και συνολικά σε όλες τις γραμμές της ομάδας του.

Να χρησιμοποιήσει τον Ουσεϊνού Μπα αντί του-τιμωρημένου στο Europa League- Παπ Αμπού Σισέ.

Να παίξει με δύο κεντρικούς χαφ (Εμβιλά- Μαντί Καμαρά) ελέω της απουσίας του Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Να επαναφέρει στην 11άδα τον Τικίνιο Σοάρες έπειτα από μια σειρά αναμετρήσεων που βασικός ήταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Και κυρίως να δώσει τον δεξιό διάδρομο στον Ρόνι Λόπες. Να τον προσθέσει στην ίδια εξίσωση με τον Αγκιμπού Καμαρά και τον Γιώργο Μασούρα που ως τώρα είναι η πραγματική δύναμη κρούσης του Ολυμπιακού.

Έχει να βρεθεί στην 11άδα ο 25άχρονος Πορτογάλος winger από το ματς της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο (12/9). Κοντά δύο μήνες μεταξύ πάγκου και κερκίδας. Διάστημα που ο ίδιος δεν απογοητεύτηκε αλλά το χρησιμοποίησε για να βελτιώσει τον εαυτό του. Να χάσει σωματικό βάρος. Να «φορτώσει» τους δείκτες φυσικής κατάστασης με προπόνηση. Να προσαρμοσθεί καλύτερα.

Για σήμερα λοιπόν με τον Γκάρι Ροντρίγκες όχι στο 100%, τον Ονιεκουρού εκτός αποστολής και τον Βρουσάι να αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα η πόρτα της εντεκάδας άνοιξε για τον Λόπες. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει θέματα ανασταλτικά. Που έχει απουσίες. Και που λογικά αργά ή γρήγορα θα βρεθεί να πιέζεται στο αμυντικό της τρίτο.

Θα αρπάξει ο Λόπες αυτή την ευκαιρία; Θα αλλάξει και την τύχη του στον Ολυμπιακό. Θα βρεθεί ξανά πιο κοντά στις επιλογές του προπονητή. Θα ενταχθεί στο rotation. Δεν θα τα καταφέρει; Τότε περιμένουν τόσοι στη «σειρά» των wingers που το πράγμα στενεύει για έναν ποδοσφαιριστή που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι δανεικός από τη Σεβίλλη.

Ο Λόπες είναι με έναν τρόπο το «πρόσωπο» αυτού του ματς για τον Ολυμπιακό. Και περισσότερα επ΄ αυτού στο φινάλε. Συνολικά ο Πορτογάλος έχει μόλις 82΄συμμετοχής στο πρωτάθλημα (4 παρουσίες). Και αγωνίστηκε σαν αλλαγή για 13 λεπτά στην Φρανκφούρτη με αντίπαλο την Άιντραχτ. Επί της ουσίας δηλαδή από τις 12/9 όταν και μπήκαμε στο κυρίως πιάτο ο Λόπες δεν έχει συμπληρώσει ούτε 100΄ παρουσίας στους αγωνιστικούς χώρους με τα χρώματα του Ολυμπιακού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ