Έγινε πέναλτι το επιθετικό φάουλ στην Τούμπα

Έγινε πέναλτι το επιθετικό φάουλ στην Τούμπα

Ο Ευαγγέλου από το VAR δεν είπε στον διαιτητή να πάει στο βίντεο.

Με πέναλτι ξεκίνησε το ματς στην Τούμπα. Το τρίτο που κερδίζει φέτος ο ΠΑΟΚ στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους στην Super League.

Πέναλτι με την ΑΕΚ για το 2-0. Πέναλτι με τον Βόλο στο 4-3 (για το 5-3 που θα καθάριζε τη μπουγάδα). Πέναλτι και σήμερα με τον Απόλλωνα για το 1-0, νωρίς-νωρίς (να φύγει και το άγχος). Μόλις στο 3΄.

Βλέποντας το βίντεο καταλαβαίνεις ότι ο ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, ο Τουτουαρίμα, έχει το πόδι του πατημένο στο έδαφος και ο Τέιλορ του ΠΑΟΚ επί της ουσίας δημιουργεί ο ίδιος την επαφή, πριν από την πτώση του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης πηγαίνει με τη «μία» στην λευκή βούλα. Και όσο για το VAR; Ενώ προφανώς είδαν τη φάση δεν έκαναν το αυτονόητο. Να στείλουν τον διαιτητή στο βίντεο για την ανασκόπηση της φάσης. Να δει ο ίδιος τι ακριβώς έγινε. Και προφανώς να αλλάξει την απόφαση του.

Για την ιστορία; Πριν την εκτέλεση του Σβαμπ για το 1-0 έχουν μπει νωρίτερα στην περιοχή και δύο παίκτες του ΠΑΟΚ. Αλλά ούτε αυτό το είδαν διαιτητής και VAR για να δώσουν επανάληψη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ