Στου Θωμά το… μαγαζί, γίνεται απογραφή

Στου Θωμά το… μαγαζί, γίνεται απογραφή

Όργια στο ΟΑΚΑ από τον Διαμαντόπουλο- Δύο μαρς αποβολές, ένα πέναλτι δώρο! Και όλα… ΑΕΚ.

Αίσχη στο ΟΑΚΑ. Σε μια αναμέτρηση που εξελίσσεται σε κανονική πρόκληση. Και δεδομένα σε «εικονική πραγματικότητα».

Ναι, ο ορισμός της αλλοίωσης στο ΑΕΚ-ΑΡΗΣ. Σε μια παρτίδα που είναι από ημίχρονο στο 2-0 έχοντας επί της ουσίας ήδη αποφασίσει νικητές και χαμένους.

Ο ΆΡΗΣ ήταν εξαιρετικός από το ξεκίνημα. Εμφανώς καλύτερος σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Ένα σκαλοπάτι παραπάνω η απόδοση του. Και αυτό αποτυπώνεται μια χαρά και στη στατιστική.

Η ΑΕΚ όμως όχι μόνο έχει «επιβιώσει» σε αυτή την κατάσταση, αλλά έχει εξασφαλίσει επί της ουσίας και το τρίποντο. Από τα μισά του δρόμου.
Πως γίνεται αυτό; Με μια διαιτησία εξωφρενική.

Όργια από τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο. Ούρλιαζε ο ΑΡΗΣ ολόκληρη την εβδομάδα για τον ορισμό elite διαιτητή από το εξωτερικό σε αυτό το ματς. Κανείς δεν τον άκουσε. Του έστειλαν τον Διαμαντόπουλο και έναν Ολλανδό στο VAR που είναι απορίας άξιο. Τι βλέπουν; Τι καταλαβαίνουν; Τι δίνουν;

Καθαρή αποβολή του Λάζαρου Ρότα σε 17΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ούτε… παρατήρηση στον νεαρό μπακ της ΑΕΚ. Δώρο στον Αργύρη Γιαννίκη που απέσυρε τον πιτσιρικά κακήν-κακώς από το 25΄.

Βουτιά του Πέτρου Μάνταλου στο 35΄στην περιοχή του Άρη, πέφτοντας πάνω στον Μπράμπετς: Πέναλτι για το 2-0 ο Διαμαντόπουλος με το VAR να μην ασχολείται με τη φάση.

Και στο 40΄: Μια ακόμη φάση ορισμός της αποβολής του Τάνκοβιτς στο 40΄.

Με την τηλεόραση να μην μας δείχνει ούτε τα απαραίτητα ριπλέι. Και με τους ανθρώπους του ΆΡΗ να δέχονται επίθεση όταν στην ανάπαυλα πλησίασαν τον διαιτητή για να εκφράσουν τα παράπονα τους.

Υπέροχο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στα λημέρια του… Θωμά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ