Κοροϊδεύουν τον κόσμο

Κοροϊδεύουν τον κόσμο

Τελικά ο Περέιρα, ο Γραμμένος, ο Δέδες και οι άλλοι στο Πάρκο πρέπει να θεωρούν βλάκες όλο τον κόσμο. Από την FIFA και την UEFA μέχρι και το τελευταίο ποδοσφαιρικό σωματείο. Τι νόμιζαν; Πως θα έμενε κρυφό ότι ο Κουκουλάκης παραμένει στην ΚΕΔ;

Ο Μιχαλιός γυρνοβολάει στα γραφεία σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Πάρθηκε επίσημη απόφαση στις αρχές του μήνα, μετά από παρέμβαση των ξένων ποδοσφαιρικών «δυνάμεων», για να φύγει από εκεί. Τα φιλαράκια του, μέσα και έξω, έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να μην χάσει η ελληνική διαιτησία τέτοιο …ταλέντο. Κατάφεραν να πάρει απόσπαση στο VAR. Όμως ο Κουκουλάκης δεν το κουνάει από το πλευρό του Περέιρα.

Τελείωσε το πρωτάθλημα; Όχι ακόμα. Μπορεί να χρειαστεί ξανά να τον συμβουλευτεί ο Πορτογάλος για κάποιο ορισμό. Ποιος ξέρει. Υπάρχει και το κύπελλο. Ο Γραμμένος; Σαν το όπλο του Ιβάν. Δεν είδε, δεν άκουσε, δεν λέει τίποτα. Δεν κάνει επίσης. Μπορεί αυτός που κυκλοφορεί στο Γουδή να είναι ο σωσίας του Κουκουλάκη. Στην ελληνική ομοσπονδία όλα γίνονται.

Τα άλλα παιδιά της ΚΕΔ αποφεύγουν τα πολλά λόγια μετά την Τούμπα. Δεν παίρνουν θέση για την φάση. Τους ρωτούν φίλοι, γνωστοί αλλά ούτε προς το Βορρά κοιτούν, ούτε προς τον Νότο. Περιμένουν να βγάλει Περέιρα το φίδι από την τρύπα.

Ο Βίτορ Μέλο καθυστερεί όσο μπορεί. Από την μία έχει τον Αλέξη και από την άλλη τον πρόεδρο. Ο δεύτερος πιέζει. Θέλει να πει ο Περέιρα ότι το γκολ ήταν κανονικό. Για να γλυκάνει όσο μπορεί τον Ιβάν.

Ρε παιδιά θα μας τρελάνετε. Αφού σκόραρε ο Κομίνης. Το «κάρφωσε» στα αποδυτήρια. Ο Μπάρκας δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Είχε ήδη βγάλει τα γάντια του.

Τι θέλουν τώρα από τον Περέιρα; Ότι και να πει, το σκορ έγραψε. Γιατί να βγει προς τα έξω ότι διαφωνεί με τον Κομίνη; Χαζός δεν είναι. Αφού είδε ότι ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ και μετά άλλαξε γνώμη. Αυτός θα το παίξει ήρωας; Μόνο μην κάνει το λάθος να ρωτήσει τον Κουκουλάκη όταν τον δει ξανά στην ΚΕΔ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ