Αποκάλυψη – Σημαντική εξέλιξη για το μέλλον του Τσούμπερ στην ΑΕΚ

Αποκάλυψη – Σημαντική εξέλιξη για το μέλλον του Τσούμπερ στην ΑΕΚ

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ συναντήθηκαν με τον ατζέντη του Στίβεν Τσούμπερ και τον ενημέρωσαν για τις αποφάσεις του συλλόγου για τον Ελβετό εξτρέμ. To10.gr έχει το ρεπορτάζ.

Στην Ελλάδα βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Μίλος Μαλένοβιτς. Ποιος είναι ο κύριος; Πρόκειται για Σερβο-ελβετό ατζέντη, που τα τελευταία χρόνια έχει στενές επαφές με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και από φέτος ακόμη στενότερες, καθώς είναι ο άνθρωπος που έφερε στην Ελλάδα τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ, όπως και τον έτερο μεσοεπιθετικό της Ενωσης, Μίλαν Γέβτιτς.

Ο Μαλένοβιτς, λοιπόν, είχε συνάντηση με τους διοικούντες την ΑΕΚ στο περιθώριο του αγώνα της περασμένης εβδομάδας, κόντρα στον Αρη, όπου επίσης έχει ποδοσφαιριστή (σ.σ. Χαΐροβιτς). Η συζήτηση αφορούσε μελλοντικές μεταγραφικές αναζητήσεις των Κιτρινόμαυρων, αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο. Οπου η ΑΕΚ θα κινηθεί σίγουρα για δύο ποδοσφαιριστές και πιθανότατα και για τρίτο, εάν κριθεί απαραίτητο.

Το πιο σημαντικό στοιχείο που προέκυψε από την κουβέντα ΑΕΚ-Μαλένοβιτς, ωστόσο, είναι η ενημέρωση των Κιτρινόμαυρων προς τον γνωστό ατζέντη, των προθέσεών της ομάδας για τον Τσούμπερ. Προθέσεις ξεκάθαρες και χωρίς αστερίσκους. Με την Ενωση να ξεκαθαρίζει πως με βάση τα τωρινά δεδομένα θα κάνει κανονικά χρήση της οψιόν του διεθνούς Ελβετού μέσου και θα τον μονιμοποιήσει στο ρόστερ της.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ απέκτησε τον Τσούμπερ με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι του 2022 από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, με «ενοίκιο» κοντά στις 200.000 € και οψιόν αγοράς. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η οψιόν έχει καθοριστεί στα 2.000.000 € και η Ενωση έχει δικαίωμα να κάνει χρήση της έως τον Μάιο. Κάτι που αναμένεται να συμβεί, με βάση όσα ανέφεραν οι άνθρωποί της στον ατζέντη του.

Βεβαίως, αυτή η εξέλιξη δεν εκπλήσσει κανέναν, καθώς ο Ελβετός εξτρέμ αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη της Ενωσης φέτος, με 5 γκολ και 2 ασίστ σε 10 συμμετοχές, αλλά και συνολικά πολύ καλή παρουσία σε όλα τα παιχνίδια. Επιβεβαιώνοντας πως στο πρόσωπό του, βρήκε τον ηγέτη που αναζητούσε.

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε πως εάν η ΑΕΚ καλύψει την οψιόν αγοράς που έχει συμφωνήσει με την Αϊντραχτ, δεν χρειάζεται να κάνει διαπραγμάτευση με τον παίκτη, καθώς το συμβόλαιό του έχει ήδη συμφωνηθεί-υπογραφεί στον δανεισμό. Θα έχει διάρκεια έως το 2025 και οι απολαβές του 30χρονου Τσούμπερ θα φτάνουν το 1.000.000 € τον χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ