Τι εννοούσε ο Φαν Σιπ με την ατάκα για τον πάγκο ελληνικού συλλόγου

Τι εννοούσε ο Φαν Σιπ με την ατάκα για τον πάγκο ελληνικού συλλόγου

Ο πάγκος ελληνικού συλλόγου, κάθε άλλο παρά αδιάφορο αφήνει τον Τζον Φαν Σιπ, με τον Ολλανδό τεχνικό να βρίσκεται στην... πρίζα. Οι σχέσεις με την ΑΕΚ και ο ρόλος του Κωνσταντινίδη.

Δυο αναμετρήσεις έμειναν προκειμένου να πέσει η αυλαία της εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ, με το σύνολο του Φαν Σιπ, να μένει εκτός από άλλη μια ποδοσφαιρική γιορτή.

Ο Τζον Φαν Σιπ βρίσκεται στην εθνική Ελλάδας από το καλοκαίρι του 2019, έχοντας καθοδηγήσει την ομάδα σε 24 ματς. Και ήδη, είναι σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Βεβαίως, ο Ολλανδός κόουτς κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα και ο πάγκος ελληνικού συλλόγου κάθε άλλο παρά αδιάφορο δεν τον αφήνει. «Όπως έχω πει πολλές φορές, μου αρέσει εδώ. Αγαπώ την Ελλάδα ως χώρα οπότε γιατί όχι; Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στην Ελλάδα. Ίσως στο μέλλον αυτό να συμβεί στο μέλλον, ποιος ξέρει; Αλλά σίγουρα είναι κάτι που δε θα απέρριπτα», δήλωσε στη NOVA ο Φαν Σιπ, αφήνοντας τους πάντες με την απορία του τι εννοούσε με αυτήν την τοποθέτηση.

Ο Ολλανδός κόουτς αγωνιά και δεν ξέρει που θα τον βρει η επόμενη μέρα. Συζητήσεις με την εθνική υπάρχουν, ωστόσο οριστικός (νέος) γάμος των δυο πλευρών δεν έχει προκύψει. Και κάπου εκεί… κολλάει και η ατάκα του 57χρονου για τον πάγκο ελληνικού συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζον Φαν Σιπ έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Γιάννη Παπαδημητρίου. Που ως γνωστόν, είναι από τα… κεφάλια της εφετινής ΑΕΚ, αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό της ομάδας με τον Παναγιώτη Κονέ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σχηματίσει θετικότατη άποψη για τον Ολλανδό προπονητή και στο στρατόπεδο του Δικεφάλου λέγονται τα καλύτερα για το έργο του 57χρονου κόουτς. Βεβαίως, δεν τίθεται κάποιο ζήτημα, με την ΑΕΚ να έχει προχωρήσει εδώ και καιρό σε αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία.

Φυσικά, σε όλο αυτό το θετικό κλίμα μεταξύ ΑΕΚ και Φαν Σιπ, έχει παίξει σημαίνοντα ρόλο και ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής, Κώστας Κωνσταντινίδης. Ο οποίος και διατηρεί άριστες σχέσεις και ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον ισχυρό άνδρα των «κιτρινόμαυρων», Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Κωσταντινίδης μεταφέρει θετικά λόγια στον «Τίγρη» για τον Ολλανδό κόουτς της εθνικής ομάδας, με τον 57χρονο να κλείνει το… μάτι στους πάγκους των ελληνικών συλλόγων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ