ΠΑΟΚ – Όλοι βάζουν υπογραφές, ο Μπίσεσβαρ περιμένει…

ΠΑΟΚ – Όλοι βάζουν υπογραφές, ο Μπίσεσβαρ περιμένει…

Ο ΠΑΟΚ έδωσε τα χέρια με Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα, το συμβόλαιο του Σβαμπ θα ανανεωθεί, ο Ζαμπά επιστρέφει, αλλά ο αγαπημένος Ντιέγκο της εξέδρας δεν λαμβάνει κλήση.

Τι συμβαίνει με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ; Και γιατί βρίσκεται και πάλι πίσω στις επιλογές της διοίκησης; Ένας ποδοσφαιριστής που παρά τα 33 του χρόνια δείχνει μέσα στο γήπεδο ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό που θέλει ο προπονητής του. Έως και να ηγηθεί σε μεγάλες βραδιές, όπως εκείνο το ντέρμπι με την ΑΕΚ που το… καθάρισε μόνος του.

Που παίζει στα άκρα, παίζει στον άξονα (όπως με τον Παναθηναϊκό), που χαίρει της εμπιστοσύνης του Ραζβάν Λουτσέσκου. Και λατρεύεται από την εξέδρα. Όμως στον ΠΑΟΚ τον αφήνουν στο… περίμενε.

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να ανανεώσει τον Ζίβκοβιτς. Δίνοντάς του ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, που τον κάνει να αισθάνεται ως ο πιο σημαντικός στο ρόστερ.

Έδωσε τα χέρια με τον Μιχαηλίδη και με τον Τσιγγάρα. Θα δει το συμβόλαιο του Σβαμπ να ανανεώνεται, αφού θα συμπληρώσει τις συμμετοχές που απαιτούνται ώστε να γίνει η διαδικασία αυτόματα. Αλλά για τον Μπίσεσβαρ… ούτε λέξη.

Υπάρχει ήδη η πίεση στη Θεσσαλονίκη για τον Σουριναμέζο μεσοεπιθετικό. Και από media, αλλά και από την εξέδρα. Ο «μπουκλάκιας» Μπίσεσβαρ είναι ο αγαπημένος του κόσμου, που θέλει να τον δει και του χρόνου με τη φανέλα της ομάδας.

Όμως έως τώρα τίποτα. Κι ας περιμένει ο παίκτης στο ακουστικό του μήπως και κάποιος τον καλέσει για να συζητήσουν για το συμβόλαιό του, που τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι. Τι σημαίνει αυτό; Πως αν ο Μπίσεσβαρ δει ότι έως τον Γενάρη συνεχίσουν να τον αγνοούν, θα αρχίσει να ψάχνεται. Και τότε ίσως να είναι αργά για τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ