Ενας Μπαλτάκος και εννιά αργόσχολοι

Ενας Μπαλτάκος και εννιά αργόσχολοι

Πως προέκυψε ο κ. Μπαλτάκος υπερασπιστής της ΕΠΟ, την ώρα που η Ομοσπονδία χρυσοπληρώνει εννιά (ζωή νάχουν) δικηγόρους;

Εκδικάστηκε η αίτηση αναψηλάφησης που είχε καταθέσει ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ …η ΕΠΟ για την απόφαση του Δικαστηρίου σχετικά με την αδειοδότηση των ομάδων της Football League και τη γνωστή παράνομη και αντίθετη με τη διάταξη του άρθρου 35ζ του Καταστατικού της ΕΠΟ απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας.

Στη σκιά της μαφιόζικης επίθεσης κατά του Προέδρου Εφετών των Διοικητικών Δικαστηρίων που πήρε των ομματιών του και παραιτήθηκε μετά το «παλούκι» που καρφώθηκε στο αυτοκίνητο του στη θέση του οδηγού, η είδηση της ημέρας δεν ήρθε από κανένα νέο «παλούκι» σε παρμπρίζ, ήρθε από την υπεράσπιση της ΕΠΟ.

Στη θέση του υπερασπιστή των «τριών» (Δημητρίου, Αντωνίου, Τζαφέρης) της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, που κινδυνεύουν άμεσα με έκπτωση, αν η αρχική απόφαση του Δικαστηρίου επιβεβαιωθεί, ο κ. Τάκης (Παναγιώτης) Μπαλτάκος. Γνωστός και μη εξαιρετέος από την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης, τις πατάτες και τον μανάβη.

Ο κ. Μπαλτάκος, υπερασπιστής και του εθνικού σερβιτόρου «Ιωάννη Καλπαζίδη»,  πήρε θέση στα έδρανα της υπεράσπισης υπέρ των τριών στελεχών του προεδρείου της διοίκησης της ΕΠΟ που κατηγορούνται ότι «έκαναν το καταστατικό της ΕΠΟ σαν τα μούτρα τους» για να υπερασπιστεί την «ανιδιοτέλεια και τη φροντίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο του Παναγιώτη Δημητρίου» ( οι άλλοι δύο ήταν πάντα της προσκολλήσεως για να γίνει η δουλειά).

Τώρα, πως προέκυψε ο κ. Μπαλτάκος υπερασπιστής της ΕΠΟ, την ώρα που η Ομοσπονδία χρυσοπληρώνει εννιά (ζωή νάχουν) δικηγόρους, έχει και δυο-τρεις εξωτερικούς εύκαιρους και τους μοιράζει υποθέσεις ανάλογα με την περίπτωση και μια Νομική Υπηρεσία που την αποτελούν κολοσσοί της νομικής σκέψης με επικεφαλής τον σφουγγοκωλάριο του Κοντονή, τον Νίκο Μπάρτζη, αυτό είναι ένα θέμα που για να απαντηθεί χρειάζεται να ψάξει κανείς πολύ βαθιά στο χάος που κυριαρχεί στο Πάρκο Γουδή.

Να αναζητήσει πρόσωπα και διασυνδέσεις, να αναρωτηθεί για επαφές και συνεργασίες, να επικαιροποιήσει παλιές φιλίες και οπαδικές προτιμήσεις.

Έτσι είναι η ζωή. Αν δεν εξυπηρετηθεί τώρα ο «αδερφός» Θωμάς που καίγεται και ολοφύρεται για τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών και προεδρεύοντα στην ΕΠΟ ( στη θέση του παραιτηθέντος Θόδωρου Ζαγοράκη) «αδερφό Παναγιώτη», πότε θα εξυπηρετηθεί;

Τόσα χρόνια έφαγε από τη ζωή του (σχεδόν είκοσι από το καλοκαίρι του 2001) να βρει και πάλι πρόεδρο της ΕΠΟ με καλή ακουστική, είναι κρίμα να τον χάσει μπιρ παρά για μια ιστορία που άλλοι (ο Λεουτσάκος) την ξεκίνησαν κι ο γίγαντας Παναγιώτης πήγε να τη μαζέψει, καθότι το Αιγάλεω γαρ …

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ