Αδιανόητη επίθεση στον Κλάτενμπεργκ από οπαδικό έντυπο της ΑΕΚ

Αδιανόητη επίθεση στον Κλάτενμπεργκ από οπαδικό έντυπο της ΑΕΚ

Πρωτοσέλιδο που ξεπερνά τα όρια της προπαγάνδας από την εφημερίδα Δικέφαλος.

Ήθελαν ξένους διαιτητές, αλλά τώρα δεν τους κάνουν οι ξένοι διαιτητές. Γιατί βλέπουν πως με αυτούς δεν μπορούν να κερδίσουν είτε παίζουν ντέρμπι (βλ. ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό), είτε παίζουν θεωρητικά εύκολα παιχνίδια (βλ. Απόλλων Σμύρνης). Γενικά η ΑΕΚ έχει μόλις έξι νίκες σε 41 ματς με ξένους διαιτητές. Και πλέον; Στην ΑΕΚ στρέφουν – εδώ και καιρό – τα βέλη τους στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Κλάτενμπεργκ φταίει για όλα. Για τους ορισμούς διαιτητών που έρχονται άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, που δεν έχουν καμία επαφή με την ελληνική πραγματικότητα και που στη συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων σφυρίζουν αυστηρό 50-50.

Ο Κλάτενμπεργκ φταίει και για το VAR. Για τους ορισμούς σε αυτό. Γιατί τώρα φταίει και το VAR. Γιατί δεν κάλεσαν, λένε, τον διαιτητή του ντέρμπι να δει στο VAR τη φάση που ο Βράνιες ζήτησε πέναλτι. Σε μια φάση ξεκάθαρη, που δεν σηκώνει συζήτηση για το ότι δεν υπάρχει παράβαση. Κι επειδή ο Κλάτενμπεργκ είπε το αυτονόητο, ότι δηλαδή δεν προκύπτει πέναλτι από το πέσιμο του Βράνιες, η επίθεση ξεπέρασε πλέον τα όρια.

Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η εφημερίδα «Δικέφαλος» προβάλλει τον Άγγλο αρχιδιαιτητή με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Αποκαλώντας τον και… ζωγραφίζοντάς τον κλόουν. «Μαρκ ο Κλόουν» είναι ο τίτλος της εφημερίδας που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ΑΕΚ και που όπως λένε στην «πιάτσα» το payroll είναι κατευθείαν από τα… κεντρικά.

Στην ίδια εφημερίδα, η οποία κατά καιρούς ζητούσε μόνο ξένους διαιτητές όπως και η ΑΕΚ, στηλιτεύεται η απόφαση του Κλάτενμπεργκ να υπάρχει ξένος διαιτητής στο VAR του σημερινού παιχνιδιού της «Ένωσης» με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η προσπάθεια επηρεασμού του Βρετανού επικεφαλής της ΚΕΔ έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Με «διαρροές» από την ΠΑΕ ΑΕΚ, με στημένα δημοσιεύματα από τα «πιστόλια» της ενημέρωσης και πλέον με πρωτοσέλιδους τίτλους και φωτογραφίες που αποκαλούν κλόουν τον Κλάτενμπεργκ και ξεπερνούν κάθε όριο προπαγάνδας.

Μια αδιανόητη επίθεση που σχολιάστηκε και από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος μέσω Instagram αναρωτιέται ποια είναι η αντίδραση της ΕΠΟ για την πρωτοφανή επίθεση στον Κλάτενμπεργκ και… υπενθυμίζει το ποσοστό της ΑΕΚ όταν τη σφυρίζουν ξένοι διαιτητές. Το 6/41 που μάλλον είναι και το πρόβλημα της Ένωσης.

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ