Αποκάλυψη – Φετφατζίδης, η μεγάλη επιστροφή…

Αποκάλυψη – Φετφατζίδης, η μεγάλη επιστροφή…

Ο «AGENT LEAKS» αποκαλύπτει την επιθυμία και τις… κινήσεις που κάνει ο Γιάννης Φετφατζίδης, για να επιστρέψει στον Αρη, ακόμη και από τον Ιανουάριο!

Εφυγε από τον Αρη πριν έναν χρόνο. Με βαριά καρδιά. Και τώρα θέλει να επιστρέψει. Παρότι αυτό σημαίνει ότι θα χάσει ένα τσουβάλι λεφτά. Κυριολεκτικά. Αλλά αυτό δεν δείχνει να αποτελεί πρόβλημα, καθώς ο Γιάννης Φετφατζίδης, περί ου ο λόγος, εμφανίζεται αποφασισμένος να φύγει από την… ξενιτειά και να επαναπατριστεί. Για λογαριασμό της ομάδας στην οποία αισθάνθηκε πιο άνετα από οπουδήποτε αλλού.

Οι πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει to10.gr είναι απολύτως ακριβείς. Ο Φετφατζίδης, αν και έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023 με την Αλ Κορ, δεν θέλει να μακροημερεύσει στο Κατάρ. Για την ακρίβεια, στόχος του είναι να λύσει σύντομα τη συνεργασία του με την αραβική ομάδα και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Για να παίξει ξανά στον Αρη.

Ακόμη δεν είναι σαφές εάν οι Κίτρινοι θέλουν να επανεντάξουν στο ρόστερ τους τον 31χρονο εξτρέμ, καθώς υπάρχουν αρκετοί ακραίοι επιθετικοί στο δυναμικό. Ωστόσο, η ιδιαίτερη σχέση που έχει ο ίδιος με τον σύλλογο και προσωπικά με τον Θόδωρο Καρυπίδη μπορεί να παίξουν ρόλο όταν έρθει η ώρα των επίσημων επαφών. Διότι προς το παρόν, αυτό που πρέπει να γίνει είναι το πρώτο βήμα: Η συμφωνία με την Αλ Κορ, για να φύγει, λογικά ως ελεύθερος.

Για να γίνει κατανοητό τι θα σημαίνει για τον Φετφατζίδη το να φύγει από την ομάδα του Κατάρ τον Ιανουάριο, πρέπει να το κάνουμε λιανά. Ή καλύτερα να το κάνουμε… ευρώ. Διότι αφήνοντας συμβόλαιο 1,5 χρόνου με τους Αραβες, ο Φετφατζίδης θα «πετάξει» ουσιαστικά ένα ποσό κοντά στα 3.000.000 €. Κάτι που προκύπτει από τη στάνταρ ετήσια αμοιβή του (1.500.000 €), αλλά και από τα μπόνους που λαμβάνει, τα οποία εκτοξεύουν το ποσό σε «τρελά» επίπεδα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του «AGENT LEAKS», ο «Φέτφα» έχει ήδη ενημερώσει τους εκπροσώπους, αλλά και ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος ότι θέλει να γυρίσει στον Αρη και να φύγει από την Αλ Κορ. Μένει να φανεί, πλέον πώς θα εξελιχθούν οι συζητήσεις με τους Κίτρινους. Αλλά και η απάντηση της νυν ομάδας του. Stay tuned…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ