Τελειώνει ο Βιεϊρίνια από τον ΠΑΟΚ – Ερχονται εξελίξεις για το μέλλον του

Τελειώνει ο Βιεϊρίνια από τον ΠΑΟΚ – Ερχονται εξελίξεις για το μέλλον του

Ο Βιεϊρίνια έχει μιλήσει ήδη με τον Ιβάν Σαββίδη για το μέλλον του και η «επόμενη ημέρα» ίσως έρθει πιο σύντομα από ό,τι αναμενόταν για τον ΠΑΟΚ. Σε άλλο πόστο.

Ας μπούμε κατευθείαν στο ψητό. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει αποφασίσει ότι έχει έρθει το ποδοσφαιρικό του «τέλος». Και έχει συναποφασίσει με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, ότι ο ρόλος του στο μέλλον του συλλόγου θα είναι συγκεκριμένος. Και θα έχει να κάνει με το κομμάτι με το οποίο ο ίδιος θέλει να ασχοληθεί. Αυτό του σκάουτινγκ και κυρίως των μεταγραφών.

Οι πληροφορίες είναι πολύ συγκεκριμένες και αναφέρουν ότι η κενή θέση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο οργανόγραμμα του Δικεφάλου θα καλυφθεί από τον αρχηγό του. Και αυτή δεν είναι άλλη από την καρέκλα του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ. Ρόλο που δεν έχει κανείς φέτος, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης, αν και πέρασε πολλούς από συνέντευξη, δεν έκρινε ότι κάποιος εξ αυτών θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η επιλογή του Ιβάν Σαββίδη, ώστε ο Βιεϊρίνια να αναλάβει επί της ουσίας τη θέση του υπεύθυνου του μεταγραφικού σχεδιασμού του ΠΑΟΚ, δεν είναι απλή. Ούτε υπάρχει κάποιο εχέγγυο επιτυχίας. Ωστόσο, υπάρχει η άποψη ότι πρέπει να δοθεί η ευκαιρία σε ένα «παιδί του ΠΑΟΚ», να αναλάβει να οργανώσει την ομάδα και να προσπαθήσει να βρει ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου.

Η συζήτηση μεταξύ Σαββίδη και Βιεϊρίνια έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό. Και όλα δείχνουν ότι δεν αποκλείεται η ενεργοποίηση της απόφασης να γίνει πιο σύντομα από ό,τι αναμενόταν. Με τη σύμφωνη γνώμη και του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο οποίος έχει ζητήσει «βοήθεια» και πολϋεπίπεδη στήριξη για να μπορέσει να βγάλει την ομάδα του από το τέλμα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν τον Βιεϊρίνια να σταματάει άμεσα το ποδόσφαιρο, για να βάλει το κοστούμι. Κάποιοι συνδέουν την επίσπευση της «στελεχοποίησής» του, με το γεγονός ότι εδώ και καιρό είναι τραυματίας. Κάτι που εκλαμβάνεται και ως «μήνυμα» από το σώμα του. Αλλωστε, τον Ιανουάριο ο Πορτογάλος θα κλείσει τα 36 του χρόνια και οι επιβαρύνσεις ολοένα και γίνονται πιο μεγάλες στα πόδια του.

Ακόμη, όμως, κι αν ο Βιεϊρίνια δεν αποφασιστεί να πιάσει άμεσα δουλειά… γραφείου, η απόφαση για το μέλλον είναι ειλημμένη. Και ο Αντρέ θα έχει την ευκαιρία να βρει/εισηγηθεί/κάνει τις μεταγραφές που έχει στο μυαλό του. Και κάποιες από αυτές αφορούν και περιπτώσεις παικτών από την Ελλάδα. Περιπτώσεις, συμβολαίων που λήγουν. Αλλά για αυτά θα αναφερθούμε προσεχώς.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι η κίνηση του ΠΑΟΚ να βρει έναν άνθρωπο να ασχολείται ενδελεχώς με το κομμάτι των μεταγραφών, αλλά και θέματα που άπτονται των αποδυτηρίων και συνολικά της ομάδας, δείχνει εμμέσως και την παραδοχή ότι ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα στον ρόλο του μάνατζερ, στα αγγλικά πρότυπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ