Χαμός με τον Δημήτρη Σιόβα – Η ομάδα που στέλνει τζετ, οι Αραβες και η πρόταση και από το Μεξικό

Χαμός με τον Δημήτρη Σιόβα – Η ομάδα που στέλνει τζετ, οι Αραβες και η πρόταση και από το Μεξικό

Ο Δημήτρης Σιόβας ετοιμάζεται να επιλέξει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Η Ισπανία, οι τρελές προτάσεις από Αραβία και... Μεξικό και το... τσάρτερ από την Τουρκία!

Είναι ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς που κυκλοφορούν στην αγορά των ελεύθερων. Αριστεροπόδαρος, με σχεδόν 200 συμμετοχές στο ισπανικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, ο Δημήτρης Σιόβας συνεχίζει τις προπονήσεις στον Πανιώνιο και παράλληλα εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Προτάσεις που φτάνουν σχεδόν από κάθε πλευρά του πλανήτη!

Ο Σιόβας έφτασε πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Ωστόσο, η μεταγραφή δεν προχώρησε. Είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του από το εξωτερικό, αλλά τελικά δεν έκρινε ότι υπήρχε κάποια που να τον δελεάσει τόσο, ώστε να πει το «ναι». Και έτσι αποφάσισε να μείνει στην αγορά των ελεύθερων και να αξιολογήσει τις προτάσεις που θα έχει ενόψει Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ήδη ο εκπρόσωπός του έχει στα χέρια του επίσημες προσφορές από τέσσερις διαφορετικές χώρες. Και πλέον ο Σιόβας θα πρέπει να αποφασίσει ποια θα επιλέξει. Και πού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.

Κατ’ αρχάς ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός έχει κρούσεις από αρκετές ισπανικές ομάδες. Και η επιστροφή στην Ιβηρική Χερσόνησο είναι η πρώτη του επιλογή τη δεδομένη στιγμή. Μάλιστα, ήδη προκύπτουν πληροφορίες που αναφέρουν πως τουλάχιστον δύο ομάδες έχουν απευθείας επαφές μαζί του, για να τον πείσουν να πει το «ναι», παρά το γεγονός ότι τα οικονομικά δεδομένα που βάζουν στο τραπέζι του, δεν πλησιάζουν αυτά που του προσφέρουν από άλλες χώρες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σιόβας έχει επίσημη κρούση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία εμφανίζεται διατεθειμένη να βάλει στο τραπέζι ένα ποσό που θα υπερβαίνει το εκατομμύριο. Σχεδόν τα ίδια χρήματα του προσφέρει και ομάδα από το… Μεξικό. Μάλιστα, λέγεται ότι η συγκεκριμένη περίπτωση είναι επίσημη, καθώς έχει φτάσει έγγραφο από την ομάδα με την προσφορά στα χέρια του ατζέντη του.

Τέλος, για την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού υπάρχει πολύ έντονο ενδιαφέρον από την Τουρκία. Μάλιστα, υπάρχει ομάδα που τον πιέζει εδώ και αρκετές εβδομάδες, προσφέροντάς του κλειστό συμβόλαιο, αλλά και μεταφορά με… ιδιωτικό τζετ, για να τον πείσει να πει το «ναι».

Όπως και να έχει, όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες ο Σιόβας θα έχει πάρει την τελική του απόφαση, αναφορικά με το πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Αλλωστε όσο πλησιάζουμε προς τον Ιανουάριο, ολοένα και περισσότερες ομάδες βγαίνουν στην αγορά για την ενίσχυσή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ