Μπάχαλο στον ΠΑΟΚ με τον νέο τεχνικό διευθυντή και τον Ιβάν Σαββίδη – Ο Ντέιβιντ Γουέμπ και η «υποβάθμιση» του Λουτσέσκου

Μπάχαλο στον ΠΑΟΚ με τον νέο τεχνικό διευθυντή και τον Ιβάν Σαββίδη – Ο Ντέιβιντ Γουέμπ και η «υποβάθμιση» του Λουτσέσκου

Ακόμη ένα επεισόδιο στο φετινό σίριαλ του ΠΑΟΚ παίζεται τις τελευταίες ημέρες. Με τον Ιβάν Σαββίδη να παίρνει ανατρεπτικές αποφάσεις.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε σύγχυση. Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα, πλέον. Οχι τόσο με όσα συμβαίνουν εντός αγωνιστικού χώρου. Αυτά έχουν συχνά να κάνουν και με το τι μπορούν και τι δεν μπορούν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Το ζητούμενο είναι τι γίνεται εκτός. Και εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Δικέφαλο του Βορρά. Καθώς Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πώς ακριβώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Το τελευταίο «χτύπημα», που δείχνει ότι ο Δικέφαλος βρίσκεται σε αχαρτογράφητα νερά και προσπαθεί να πιαστεί από τα… μαλλιά του, είναι η υπόθεση Ντέιβιντ Γουέμπ. Υπόθεση προφανώς σοβαρή και υπαρκτή. Διότι το «ESPN» δεν είναι «Τα νέα της Γαρδένιας» για να αναπαράγουν μη υπαρκτά γεγονότα. Που αφορούν ένα πρόσωπο που δίνει και συνέντευξη στο Μέσο. Αρα, τι μας λέει αυτό; Ο ίδιος ο Αγγλος επιβεβαίωσε ότι ο ΠΑΟΚ τον έχει προσεγγίσει, ώστε να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή ή τέλος πάντων για να κάνει κάτι στην ΠΑΕ. Και να βοηθήσει στις μεταγραφές.

Αυτή η κίνηση έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με την απόφαση που πήρε το καλοκαίρι ο Ιβάν Σαββίδης, όταν απέρριψε όλους τους υποψηφίους για τη θέση, δίνοντας λευκή επιταγή στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μεταγραφές, βεβαίως, δεν έγιναν, καθώς δεν ξοδεύτηκε ευρώ από τους Θεσσαλονικείς για αγορές ή «ενοίκιο» ποδοσφαιριστών. Αλλά ο ιδιοκτήτης δεν ήθελε να μπλεχτεί άλλος στα πόδια του προπονητή. Ηθελε να του αφήσει το ελεύθερο. Κάτι που φαίνεται ότι αλλάζει, από τη στιγμή που αναζητά κουμανταδόρο στις μεταγραφές.

Από εκεί και πέρα, αυτό… σκοτώνει και τη βεβαιότητα του Αντελίνο Βιεϊρίνια πως θα αναλάβει άμεσα τον συγκεκριμένο ρόλο. To10.gr έχει αναφερθεί εκτενώς στο θέμα και έχουμε εξηγήσει πως ο ίδιος ο Σαββίδης έχει πει στον νυν αρχηγό του ΠΑΟΚ ότι σύντομα θα αναλάβει ρόλο στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Αλλά εάν προσληφθεί ο Γουέμπ ή ένα αντίστοιχου βεληνεκούς στέλεχος, ο Βιεϊρίνια θα είναι απίθανο να μπορέσει να επιβληθεί ή να περάσει τη δική του πολιτική.

Αυτό που έχει αξία να φανεί και θα δείξει πολλά, είναι το ποιος μιλάει με ποιον. Διότι εάν με τον Γουέμπ μιλάει, ας πούμε, ο Μάκης Γκαγκάτσης ή ο Γιώργος Σαββίδης ή ο ίδιος ο Ιβάν. Παίζουν ρόλο αυτά. Διότι εάν μιλάει κάποιος χωρίς να το ξέρει ο ιδιοκτήτης, ίσως αυτό να μην είναι πολύ ευχάριστο. Για εκείνον που πήρε την πρωτοβουλία. Επίσης, μπορεί να μην είναι ευχάριστο για όσους αυτή τη στιγμή τρέχουν πράγματα στην ΠΑΕ.

Γενικώς η κατάσταση στον Δικέφαλο είναι τόσο ρευστή, που κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι μέλλει γενέσθαι. Εξάλλου, όσο υπερβολικοί κι αν είναι οι Ρουμάνοι, δεν ξύπνησαν μια μέρα ξαφνικά και άρχισαν να γράφουν από το κεφάλι τους για ειλημμένες αποφάσεις του Λουτσέσκου και για παραίτηση. Ή το ήξεραν καλά ή κάποιος τους το είπε. Και στις δύο περιπτώσεις, αυτό κάτι σημαίνει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ