Ο Λουτσέσκου και ο κόσμος του ΠΑΟΚ περιμένουν να… δουν τα «ασπρόμαυρα όνειρα» του Ιβάν

Ο Λουτσέσκου και ο κόσμος του ΠΑΟΚ περιμένουν να… δουν τα «ασπρόμαυρα όνειρα» του Ιβάν

Ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίστηκε δημόσια και μεταξύ άλλων πέταξε και την ατάκα για τον ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου όμως περιμένει ουσιαστική στήριξη την οποία δεν βλέπει ακόμη πουθενά…

Ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίστηκε δημόσια μέσω zoom στη διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης του ΑΠΘ για το τμήμα Ποντιακών Σπουδών και μέσα σε όλα «πέταξε» την ατάκα του για τον ΠΑΟΚ και τα «ασπρόμαυρα όνειρα» του όμως η περίοδος που μια τέτοια κίνηση αρκούσε έχει περάσει για τα καλά για τον δικέφαλο του βορρά.

Τα μεγάλα λόγια του Ιβάν και το «αμπαλάρισμα» που γινόταν από το «συνεργείο» των Αθηνών αλλά και της Θεσσαλονίκης δεν πείθουν κανέναν στον κόσμο του ΠΑΟΚ που εδώ και καιρό είναι… στα κάγκελα με την τρανταχτή απουσία του Σαββίδη. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ουσιαστικά αφήσει στη μοίρα της την ομάδα που «φωνάζει» για τα τεράστια αγωνιστικά της προβλήματα τα οποία δεν μπορεί από μόνος του να λύσει ο Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει σίγουρα το μερίδιο της ευθύνης για την εικόνα που έχει ο ΠΑΟΚ φέτος όμως δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει πως ο Σαββίδης δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για την αγωνιστική δυναμική της ομάδας.

Όταν σε μια περίοδο που έχει βάλει στην τσέπη 35 εκατομμύρια ευρώ επενδύει μόλις 350 χιλιάδες ευρώ τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί ο ΠΑΟΚ είναι τρίτος και καταϊδρωμένος 13 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και γιατί τα περί πρωταθλήματος ακούγονται ως ανέκδοτο.

Ο Σαββίδης που μπορεί να μίλησε για τα ασπρόμαυρα όνειρα του όμως ο κόσμος της ομάδας «βράζει» και περιμένει πράξεις αντί για λόγια.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έχει φτάσει και μαζί ο Λουτσέσκου περιμένει την ουσιαστική στήριξη από τον Σαββίδη. Να βάλει δηλαδή το χέρι στην τσέπη και να γίνουν μεταγραφές απαραίτητες για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να γίνει και πάλι ανταγωνιστικός, να μπορέσει και πάλι να κοιτάξει ψηλά.

Γιατί με τα τωρινά δεδομένα η κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα είναι ο μοναδικός ρεαλιστικός στόχος για τον ΠΑΟΚ. Εκτός και αν τα «ασπρόμαυρα όνειρα» του Ιβάν φτάνουν έως εκεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ