Κι όμως ο ΠΑΟΚ μιλάει πάλι για πώληση…

Κι όμως ο ΠΑΟΚ μιλάει πάλι για πώληση…

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να λένε πως έχουν μέλημα την ενίσχυση στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, όμως οι πρώτες συζητήσεις είναι και πάλι για πώληση...

Ο ΠΑΟΚ διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο διοικητικό. Ο Δικέφαλος του βορρά περνάει κρίση σε όλους τους τομείς με την εικόνα του στο γήπεδο, αλλά και με τις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα (Ατρόμητος, Άρης, Ιωνικός), η εσωστρέφεια είναι μεγάλη και την ίδια ώρα ο κόσμος «βράζει» και με τη διοίκηση για την… απουσία της.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι επίσης σε δύσκολη θέση, καθώς παρότι ο Ιβάν Σαββίδης τον εμπιστεύεται δεν τον έχει βοηθήσει με παίκτες και μεταγραφές, με τον Ρουμάνο τεχνικό να καλείται να αντιστρέψει το κλίμα χωρίς να έχει λύσεις. Το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι φτωχό σε ποιότητα αλλά και σε ποσότητα και για αυτό από τον Δικέφαλο του βορρά βγαίνει προς τα έξω ότι θα υπάρξει ενίσχυση και μάλιστα σημαντική τον Γενάρη για να στηριχτεί ο Λουτσέσκου.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως όλη αυτή η κατάσταση στον ΠΑΟΚ είναι συνειδητή, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, αφού ο Ιβάν Σαββίδης ήταν αυτός που αν και προχώρησε σε πωλήσεις 35.500.000 ευρώ δεν άνοιξε την… κάνουλα για ενίσχυση. Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε μια φάση που χρειάζονται επειγόντως μεταγραφές για να αντιστραφεί το κλίμα.

Παρόλα αυτά όμως, κι ενώ βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως «δουλεύει» ακόμη μια πώληση ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, στον Δικέφαλο του βορρά λένε ότι πάνε για ενίσχυση, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την παραχώρησε με μεταγραφή του Άντερσον Εσίτι.

Ο Νιγηριανός μέσος αν και έχει πάρει ευκαιρίες από τον Λουτσέσκου και υπολογίζεται κανονικά είναι ο πρώτος που θέλει ο ΠΑΟΚ να βγάλει στο… σφυρί. Ο 28χρονος χαφ έχει εξαιρετικό όνομα στο Βέλγιο, αφού αγωνίστηκε με επιτυχία στη Γάνδη προτού αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ για 3.500.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, οι Θεσσαλονικείς είναι σε επαφές για να τον πουλήσουν σε ομάδα του Βελγίου, χωρίς προς το παρόν όμως να υπάρχει κάποια συμφωνία. Το δεδομένο είναι πως ο ΠΑΟΚ σκοπεύει να πάρει ένα ποσό αντίστοιχο με αυτό που έδωσε για να τον πάρει το καλοκαίρι του 2019.

Ο Λουτσέσκου από την πλευρά του έχει στο πλάνο του τον Εσίτι για τον ΠΑΟΚ, ειδικά με τα τόσα προβλήματα που έχει φέτος, αλλά φαίνεται πως είναι πιθανό να μην τον έχει αν η διοίκηση αποφασίσει πράγματι να τον πουλήσει. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει με το άνοιγμα των μεταγραφών του Γενάρη, με τον Εσίτι πάντως να τα πηγαίνει καλύτερα συγκριτικά με την πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ, αφού έχει ήδη 19 συμμετοχές με τους ασπρόμαυρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ