Επίσημη πρόταση για τον Κασάμι…

Επίσημη πρόταση για τον Κασάμι…

Τα σενάρια για τον Ολυμπιακό και τον Παϊτίμ Κασάμι επέστρεψαν, αλλά τα δεδομένα είναι διαφορετικά σε σχέση με το καλοκαίρι και η πραγματικότητα διαφορετική.

Για ακόμη μία χρονιά ο Παϊτίμ Κασάμι πραγματοποιεί σπουδαία σεζόν με τη φανέλα της Βασιλείας. Για ακόμη μία χρονιά, τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στον Ολυμπιακό, έκαναν την εμφάνισή τους. Όχι άδικα, καθώς ο δίαυλος μεταξύ του Ελβετού μέσου και των Πειραιωτών είναι πάντα ανοιχτός, αλλά μετά τις καλοκαιρινές εξελίξεις, την πρόταση και την ένταση με την ελβετική ομάδα, δεν έχει υπάρξει τίποτε καινούργιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αν και ο Κασάμι βρέθηκε στην Ελλάδα το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου για προσωπική του υπόθεση, δεν έχει υπάρξει κάποια προσέγγιση. Τουναντίον. Όλα δείχνουν ότι ο 29χρονος μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του αλλού. Και αυτό το «αλλού» αυτή τη στιγμή καθορίζεται σε δύο πόλης: Τη Βασιλεία ή τη Βενετία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Βενέτσια έχει κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του Κασάμι. Η 16η ομάδα του Καμπιονάτο έχει προχωρήσει σε επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος, τόσο προς την ελβετική ομάδα όσο και προς τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, επιθυμώντας, μάλιστα, να τον αποκτήσει άμεσα και όχι το καλοκαίρι, όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του. Μάλιστα, του προσφέρει κλειστό συμβόλαιο για 3,5 χρόνια, με αρκετά καλές απολαβές.

Την ίδια στιγμή, ακριβώς επειδή το συμβόλαιο του Κασάμι λήγει φέτος, η Βασιλεία έχει κινηθεί ήδη για την ανανέωση του συμβολαίου του. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο ατζέντης του Ελβετού μέσου, Φίλιπ Ντέγκεν, είναι αδερφός του αντιπροέδρου και ουσιαστικού κουμανταδόρου της ομάδας, Ντέιβιντ Ντέγκεν, έχει κάνει ιδιαίτερα πιεστική την πίεση από τον σύλλογο. Με τον Κασάμι να καλείται να απαντήσει σύντομα στην πρόταση που του έγινε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τη φετινή σεζόν ο Κασάμι έχει αγωνιστεί σε 29 αγώνες με τη φανέλα της Βασιλείας, έχοντας επιπλέον 5 γκολ και 6 ασίστ, παρότι αγωνίζεται περισσότερο στη θέση του αμυντικού μέσου και όχι τόσο ως «8άρι». Συνολικά αυτή τη 2ετία με τη Βασιλεία έχει «γράψει» έως τώρα 62 συμμετοχές, 18 γκολ και 9 ασίστ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ