Η Βενέτσια ενδιαφέρεται για τον Παϊτίμ  Κασάμι

Η Βενέτσια ενδιαφέρεται για τον Παϊτίμ Κασάμι

Η νεοφώτιστη του Ιταλικού πρωταθλήματος Βενέτσια έχει έρθει σε επαφή με την Βασιλεία, καθώς ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι.

Η Βενέτσια ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι από την Βασιλεία, καθώς οι νεοφώτιστοι στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή με τον οποίον θα μπορέσουν να δυναμώσουν τον άξονά τους και να υπάρχει μία ποιοτική λύση στο ρόστερ τους.

Με την μεταγραφική περίοδο να εκπνέει στο τέλος της ημέρας οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε επαφή, ώστε να συζητήσουν την πιθανή μετακίνηση του Κασάμι στην Ιταλία. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που επιθυμεί η Βασιλεία για την παραχώρηση του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στην Βενέτσια.

Ο Κασάμι δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τη Βασιλεία, ωστόσο επιθυμεί να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του και να βρεθεί ξανά στο ιταλικό πρωτάθλημα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα Σιόν, Ολυμπιακό, Νότιγχαμ, Φούλαμ, Λουκέρνη, Παλέρμο και Λάτσιο, ενώ είναι 12 φορές διεθνής με την Ελβετία.

Το θετικό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι ο Κασάμι γνωρίζει αρκετά καλά το ιταλικό πρωτάθλημα λόγω της παρουσίας του στους νέους της Λάτσιο, αλλά και στην πρώτη ομάδα της Παλέρμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ