Στοίχημα : Της Euroleague το μέλλον

Στοίχημα : Της Euroleague το μέλλον

Υπάρχει ακόμα ένας λόγος για να στηρίζουν οι φίλοι του Ολυμπιακού (και όχι μόνο) την ομάδα τους στην κορυφαία διοργάνωση του μπάσκετ.

Όσο το ποδοσφαιρικό στοίχημα θα τελεί σε χειμερία νάρκη, είμαστε αναγκασμένοι να αναζητούμε άλλες διεξόδους που να έχουν σχέση με το αγαπημένο «άθλημα» του …καμμένου.

Αφήνουμε για λίγο ακόμα το «βασιλιά των σπορ» και κοιτάζουμε το μπάσκετ, που η αλήθεια είναι ότι το παραμερίζουν οι περισσότεροι φίλοι του στοιχήματος. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί δυσκολεύονται να μπουν στη διαδικασία του πικ εν ρολ, του φλόοουτερ, της μπέιζ λάιν (ναι ελληνιστί…) και των υπόλοιπων καινούριων λέξεων που ακούμε κάθε εβδομάδα ίσως και για πρώτη φορά.

Ελάχιστοι μπορεί να θεωρηθούν ειδικοί αυτού του σύνθετου αθλήματος, όμως άπαντες καθηλώνονται για να παρακολουθήσουν αναμετρήσεις που συνήθως επιφυλάσσουν μεγάλες συγκινήσεις.

Η Ελλάδα εκπροσωπείται εδώ και χρόνια στο θεσμό από δύο ομάδες που αποτελούν πανίσχυρα brand names του ευρωπαϊκού μπάσκετ και δίνουν μάχες με άλλες πανίσχυρες δυνάμεις. Και φέτος η συνέχεια αναμένεται επίσης συναρπαστικότατη. Και με το στοίχημα έχουμε τον τρόπο να την κάνουμε ακόμα πιο απολαυστική.

Μια ματιά στις αποδόσεις για το νικητή διοργάνωσης. Πρώτο φαβορί σύμφωνα με τους «μπουκ» θεωρείται η ΤΣΣΚΑ. Στο 2,50 προσφέρεται. Απόδοση πολύ χαμηλή, ανεξαρτήτως των δυνατοτήτων του συνόλου που διαχειρίζεται ο Ιτούδης. Την εν λόγω τιμή μπορεί να τη βρει κάποιος ακόμα και σε ένα παιχνίδι. Δεν έχει κανένα λόγο πονταρίσματος, εκτός κι αν κάποιος είναι τόσο σίγουρος.

Δεύτερο θεωρείται η Φενερμπαχτσέ. Στο 4,00 φτάνει. Απόδοση σαφώς πιο ενδιαφέρουσα για μια ομάδα με μεγάλους παίκτες και με προπονητή τον Ομπράντοβιτς. Η Ρεάλ Μαδρίτης ακολουθεί στο 4,50 και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ωραία για στοίχημα. Όποιος τις πιστεύει τις ποντάρει και τις στηρίζει.

Στην τέταρτη θέση της κατάταξης των πιθανοτήτων έρχεται ο Ολυμπιακός. 6άρι τον συνοδεύει και εδώ αρχίζουν και τίθενται οι προϋποθέσεις που δίνουν στο στοίχημα αξία. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί Νο 5 των παροχών του στοιχήματος και προσφέρεται στο 12,00.

Τι σκεφτόμαστε τώρα. Προβάδισμα για να περάσουν στο final 4 αποκτούν φυσικά οι ομάδες που θα τερματίσουν στις τέσσερις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Η ΤΣΣΚΑ έχει σίγουρη παρουσία, η Φενερ το ίδιο. Ο Ολυμπιακός μόνο με αυτοκτονία θα μείνει εκτός και η Ρεάλ Μαδρίτης συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Παναθηναϊκό που πάει για πέμπτος.

Αφού λοιπόν η τετράδα δείχνει να σχηματίζεται, κρατάμε το εξάρι του Ολυμπιακού. Ομάδα ικανή για να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα έδρας διαθέτει. Και σε περίπτωση που βρεθεί στην τετράδα, αμέσως μετά μόνο δύο αγώνες έμειναν για να κριθούν στις λεπτομέρειες. Οπότε το να στεφθούν οι ερυθρόλευκοι πρωταθλητές Ευρώπης κάθε άλλο παρά απίθανο είναι. Και η απόδοση που βασίζει αυτό το στοίχημα πραγματικά αξίζει τον κόπο και το ρίσκο.

Με το σύνολο του Σφαιρόπουλου λοιπόν θα πορευτούμε, χωρίς φυσικά να φέρουμε τεράστιες αντιρρήσεις για οποιαδήποτε άλλη έμπνευση του καθενός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ