Πώς τολμάς να λες τέτοια πράγματα για τον Αλέξη;

Πώς τολμάς να λες τέτοια πράγματα για τον Αλέξη;

Αυτοί εδώ τα έχουν χαμένα. Σε λίγο θα μας πουν ότι η απόφαση για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ θα γίνει γνωστή την Πέμπτη, επειδή έτυχε την Τετάρτη ο Πρωθυπουργός να μιλά στη Θεσσαλονίκη!

Πολύ στεναχωρημένος είμαι. Πάω να σκάσω (και παραδέχομαι ότι σε αυτό μπορεί να έπαιξαν έναν μικρό ρόλο τα τέσσερα κιλά μπακαλιάρου με της ανάλογης σκορδαλιάς για γαρνιτούρα).

Δεν την αντέχω άλλο αυτή την υποκρισία εδώ μέσα. Δεν την μπορώ την αδικία, αλλά τι να κάνουμε που όσα βιογραφικά και αν έστειλα στη Δάφνη δεν είχαν χαρτόσημο για να φτάσουν ως τη Θεσσαλονίκη, και με έριξε η ζωή στην ανάγκη τους; Εμένα όταν ήρθα εδώ μου εξήγησαν ότι θα συνεργαστώ με ένα site αθλητικό, αλλά πρωτίστως σε ένα περιβάλλον φιλοκυβερνητικό.

Μια ιστοσελίδα που θα κατανοεί τις θυσίες που έκανε ο Αλέξης για να μας σώσει από την καταστροφή, και που θα επαινεί τους προσεκτικούς χειρισμούς του σε όλα εκείνα τα θέματα μείζονος σημασίας για το καλό της χώρας. Ο δικός μας ο Αλέξης. Το παιδί της διπλανής πόρτας που αναγκάστηκε να γίνει Πρωθυπουργός διότι και αυτή τη δουλειά κάποιος πρέπει να την κάνει. Μέχρι με τον Καμμένο και τους άλλους… καμένους (δηλαδή τους συνεργάτες του συντρόφου Πάνου) αναγκάστηκε να συνθηκολογήσει προκειμένου να βγάλει την Ελλάδα από αυτόν τον εφιάλτη. Δεν το βλέπετε; Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει έστω ένας που δεν καταλαβαίνει τη θυσία και το μεγαλείο της;

Στην προκειμένη περίπτωση αυτός ο ένας που -με ύφος χιλίων καρδιναλίων- προσπάθησε πριν από λίγο να με πείσει ότι την απόφαση του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ η Κυβέρνηση την πηγαίνει για Πέμπτη. Τι λες ρε κακομοίρη; Πρώτα από όλα ποιος σου είπε ότι η Κυβέρνηση παρεμβαίνει στο έργο της (αθλητικής, στην προκειμένη περίπτωση) δικαιοσύνης. Κανείς δεν πλησιάζει, σε απόσταση χιλίων μέτρων και βάλε. Εδώ η Τροχαία ήθελε να κάνει αλκοτέστ στον Σκουτέρη που κράτησε το -3 στον Ολυμπιακό, αλλά έδωσε πίσω τους βαθμούς στον ΠΑΟΚ για τους ίδιους ακριβώς λόγους που επέβαλε το -3 στον Παναθηναϊκό τότε με τον Φινμπόγκασον, και δεν τόλμησε ούτε να πλησιάσει το επιβατικό του αυτοκίνητο. Δεν παρεμβαίνει κανείς, κύριε. Αυτά είναι ψέματα του Αδώνιδος του twitterakia που δεν τολμά να πλησιάσει στο Instagram γιατί εκεί η αρκούδα του Giorgaki… κόβει k@l*(s.

Πώς τολμάς λοιπόν εσύ να λες ότι θα βγει Πέμπτη η απόφαση του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ; Πού το ξέρεις. Και κυρίως πως σου ήρθε να προσθέσεις στον οχετό των επιχειρημάτων σου για αυτή την υπόθεση, το ταξίδι του Πρωθυπουργού Αλέξη στη Θεσσαλονίκη. Τι σχέση έχει το άλογο με την πορτοκαλάδα (σ.σ. αυτό δεν ξέρω πώς μεταφράζεται στα ρώσικα και εκεί έχω πολλούς θαυμαστές). Δηλαδή επειδή ο σύντροφος θα μιλήσει την Τετάρτη στο 11ο περιφερειακό συνέδριο, θα πάει η απόφαση για την άλλη μέρα; Γιατί; Φοβάται ο Αλέξης τους ΠΑΟΚτζήδες που με τόση αγάπη τους ευχήθηκε την κατάκτηση του πρωταθλήματος; Βρε καημένε, εδώ ο Πρωθυπουργός μας ανακοίνωσε το όνομα της Gorna Makedonija. Τον περιμένει όλη η πόλη να τον ευχαριστήσει που έγινε ο νονός των Σκοπίων που εδώ και τριάντα χρόνια δεν έβρισκαν έναν άνθρωπο να συνεννοηθούν. Ποιο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και μπούρδες;

Παρακαλάω σήμερα Τρίτη να βγει η απόφαση να έρθω να του τρίψω στη μούρη την αλήθεια του συγκεκριμένου. Όχι, δεν θα του κάνω τη χάρη να πω το όνομα του. Δεν θα τον κάνω και φίρμα, να τον πάρει ο Κυριάκος (σκέτο) και να τον δω σε κάνα ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Θα τα πω όμως όλα όταν πρέπει εκεί που πρέπει. Στον άλλο τον Κυριάκο (τον διπλό) αν μου κάνει τη χάρη και ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά στο βιογραφικό μου.

Κατουρημένες ποδιές φιλάμε για ένα μεροκάματο στο Epsilon και άκρη δεν μπορούμε να βγάλουμε. Είπα σε έναν φίλο να μιλήσει για μένα στον Ιβάν, και μου είπε ότι αυτός δεν μπλέκεται και αν θέλω να βρω άκρη να πάω στον Καμμένο. Σε ποιον καμένο από όλους;

Ρε μπας και μου το είπε για να με αποφύγει;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ