Ημίχρονο με μια τελική δεν είναι ντέρμπι…

Ημίχρονο με μια τελική δεν είναι ντέρμπι…

Ματς χαμένο στη… μετάφραση.

Να μασάς και να φτύνεις το πρώτο ημίχρονο στη Λεωφόρο. Δύο ομάδες που πολύ προσεκτικά περισσότερο σκέφτονται να μην δώσουν δικαίωμα στον αντίπαλο και λιγότερο να παίξουν ποδόσφαιρο.

Και κάπως έτσι; Όλη και όλη μια κεφαλιά του Φεντερίκο Μακέντα στο 41΄. Το απαύγασμα ενός ημιχρόνου.

Λογικό με βάση την εικόνα. Όχι όμως και με βάση τη προσδοκία. Από τον Παναθηναϊκό που φέτος στην έδρα του έχει δείξει πως μπορεί να χτίσει ματς με γκολ και να παίξει ποδόσφαιρο. Και βέβαια από τον Ολυμπιακό που προφανώς και είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας.

Θέλουν οι Πράσινοι να στείλουν το παιχνίδι στα άκρα και να χτυπήσουν από εκεί με υπεραριθμίες. Δεν τους βγαίνει ως τώρα, τουλάχιστον σε βαθμό που να χαρακτηρίσει αυτό το σχέδιο τη διαδρομή του ματς.

Θέλει και ο Ολυμπιακός να χτυπήσει με μεγάλες μπαλιές στο βάθος του γηπέδου για να ανοίξει το γήπεδο για την κόντρα μπάλα. Ξαναλέω όμως; Ως τώρα, ούτε ολίγη από γιουβέτσι.

Μακάρι να αλλάξει η κατάσταση στο δεύτερο μισό. Ήδη ο Ελ Αραμπί κάνει ζέσταμα για τον Ολυμπιακό ας πούμε. Αλήθεια πως του ήρθε του Μαρτίνς να αφήσει από έξω από αυτή την παρτίδα τον Μαροκινό; Τον μοναδικό σέντερ φορ που όντως «φοβάται» ολόκληρο το ελληνικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ