«Τίγρη, πάρε τον Φαν Σιπ»

«Τίγρη, πάρε τον Φαν Σιπ»

Ο Μελισσανίδης στηρίζει τον Γιαννίκη, αλλά οι φωνές για αντικατάστασή του έχουν αρχίσει να αυξάνονται στην ΑΕΚ. Ήδη μάλιστα έχει πέσει και ένα όνομα στο τραπέζι που δεν είναι άλλο από τον Τζον Φαν Σιπ.

Η πρόσληψη του Αργύρη Γιαννίκη στην ΑΕΚ ήταν μία κίνηση που παραδόξως αντιμετωπίστηκε πολύ θετικά από την πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας. Παραδόξως λέμε, γιατί δεν είναι εύκολο να… καταπιεί ο Έλληνας οπαδός (μεγάλου συλλόγου) πως η ομάδα του θα πορευτεί με Έλληνα προπονητή ο οποίος μάλιστα είχε να επιδείξει προηγουμένως μία αξιόλογη πορεία με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Λίγο η περίφημη σχολή της Κολωνίας, λίγο οι εξαιρετικές συστάσεις που τον συνόδευαν, αλλά και η πίστη του Δημήτρη Μελισσανίδη που ήταν γνωστό από καιρό πως είχε τον ομογενή τεχνικό σε μεγάλη εκτίμηση, έπεισαν τον κόσμο πως αξίζει μία ευκαιρία. Μετά από ένα καλό ξεκίνημα ωστόσο, το κλίμα άρχισε να χαλάει για τον Αργύρη Γιαννίκη και τα πρώτα σύννεφα δεν άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Εκεί ήρθε η δημόσια και έμπρακτη στήριξη του «Τίγρη» στον Γιαννίκη, όταν μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ κι ενώ ο κόσμος είχε στήσει στον τοίχο τον προπονητή, εκείνος του ανανέωσε πρόωρα το συμβόλαιο. Σε μία συμβολική κίνηση, τόσο προς τον κόσμο της ομάδας, όσο και προς τους ποδοσφαιριστές. «Αυτός είναι κι αν σας αρέσει».

Έκτοτε όμως, δεν μπορεί να πει κανείς πως ο Γιαννίκης άλλαξε το χαρτί και άρχισε να δικαιώνει την κίνηση του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης. Γιατί η ΑΕΚ όχι μόνο δεν βελτιώθηκε αγωνιστικά, αλλά πηγαίνει από κάζο σε κάζο στο ΟΑΚΑ και έχει χάσει κάθε επαφή με την κορυφή. Η τρίτη σερί εντός έδρας ήττα από ομάδα της περιφέρειας, αυτή από τον Βόλο, έφερε τον Γιαννίκη πλέον σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

Γιατί μπορεί ο Μελισσανίδης να (λέει πως) τον στηρίζει ακόμη, αλλά οι φωνές εντός ΑΕΚ που λένε πως μάλλον δεν ήταν η κατάλληλη επιλογή, έχουν αρχίσει να πληθαίνουν. Ο προβληματισμός είναι μεγάλος και οι πρώτες σκέψεις για την επόμενη μέρα έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Μελισσανίδη, έχει ήδη πέσει και το πρώτο όνομα στο τραπέζι. Και δεν είναι ένα απλό όνομα, αλλά μία ιδέα που εφόσον προχωρήσει θα προκαλέσει αίσθηση. Ο λόγος για τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό, Τζον Φαν Σιπ, ο οποίος είναι ελεύθερος από τον περασμένο Νοέμβρη όταν και αποχώρησε από την Εθνική ομάδα.

Δεν είναι λίγοι εντός ΑΕΚ που έχουν σε εκτίμηση τον Ολλανδό. Είναι άλλωστε γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος, ξέρει τους παίκτες, τη νοοτροπία που υπάρχει στην Ελλάδα και γενικά δεν θα χρειαστεί και πολύ χρόνο για να προσαρμοστεί. Μέχρι στιγμής το όνομά του υπάρχει μόνο σαν σκέψη. Ποιος ξέρει όμως τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον κι αν ο Γιαννίκης δεν καταφέρει να… γυρίσει το χαρτί;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ