«Μαγαζί γωνία ο Άρης» – Βροχή οι προτάσεις για προπονητή

«Μαγαζί γωνία ο Άρης» – Βροχή οι προτάσεις για προπονητή

Όλοι οι ατζέντηδες ψάχνουν τον Καρυπίδη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στο στρατόπεδο του Άρη, καθώς ο Άκης Μάντζιος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά και την ήττα στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ.

Μία ήττα που έφερε και την άμεση αντίδραση του Θοδωρή Καρυπίδη, ο οποίος αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης επικοινώνησε με τον Έλληνα τεχνικό και του ανακοίνωσε την οριστική του απόφαση, αλλάζοντας έτσι εποχή στο «τιμόνι» των «κίτρινων» μετά από 511 ημέρες, με τον 52χρονο.

Ο Άκης Μάντζιος ήταν αυτός που «πλήρωσε» την κακή πορεία του Άρη και το γεγονός ότι κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι οφ, αν δεν του επιστραφούν οι έξι βαθμοί από την απόφαση του CAS, που αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες.

Ήδη ο διοικητικός ηγέτης του Άρη έχει ξεκινήσει να ψάχνει τον επόμενο προπονητή της ομάδας, έχοντας στρέψει το βλέμμα του στο εξωτερικό. Και μάλιστα δεν αποκλείεται να σημειωθούν και οριστικές εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα σύντομα, καθώς ο Άρης «τρέχει» για τα πλέι οφ, ευελπιστώντας παράλληλα να του επιστραφόυν και οι έξι βαθμοί, εν αναμονή και της απόφασης του CAS.

Ωστόσο όπως προκύπτει από τις πληροφορίες ο πάγκος του Άρη έχει ήδη… ξεσηκώσει την πιάτσα και τους ατζέντηδες. Διότι, ήδη πολλοί μάνατζερ προπονητών έχουν προσεγγίσει τον Θοδωρή Καρυπίδη και του έχουν προτείνει διάφορα ονόματα από την ξένη αγορά.

Μάλιστα, η απομάκρυνση του Μάντζιου…έσκασε σαν «βόμβα» στην αγορά, καθώς κανένας δεν περίμενε να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα, λίγες μόλις ημέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, από το οποίο θα κριθούν πολλά τόσο για τον ίδιο τον Άρη φυσικά, όσο και για τη γενικότερη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στον Άρη πάντως έχουν ήδη αρκετές προτάσεις και πολλά ονόματα στο τραπέζι τους και αναμένεται να κάνουν έναν έλεγχο, εκτός από τα… χαρτιά που έχει ήδη ανοίξει από μόνος του ο Θοδωρής Καρυπίδης ο οποίος είναι αποφασισμένος να φέρει στον «κίτρινο» πάγκο ένα «δυνατό» όνομα με στόχο να δώσει άλλη πνοή στην ομάδα και να την ανεβάσει επίπεδο.

Έτσι, δεν αποκλείεται να «σκάσουν» οι εξελίξεις πιο σύντομα από το προβλεπόμενο, με τον Καρυπίδη να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα πριν πάρει ο ίδιος την οριστική απόφαση για το… αύριο του «κίτρινου» πάγκου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ