Το μαγικό χέρι του Ίλια Ίβιτς- Μετά τον Σφιντέρσκι πήγε να πουλήσει και τον Φώτη Ιωαννίδη

Το μαγικό χέρι του Ίλια Ίβιτς- Μετά τον Σφιντέρσκι πήγε να πουλήσει και τον Φώτη Ιωαννίδη

Ο Ίλια Ίβιτς βρίσκεται πίσω από την πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον νεαρό φορ, λίγες μόλις εβδομάδες μετά το χρυσό deal για τον Κάρολ Σφιντέρσκι.

Μετά τη σύντομη θητεία του στην ΑΕΚ ως τεχνικός διευθυντής ο Ίλια Ίβιτς επέστρεψε στη μανατζερική πιάτσα και αν μη τι άλλο εμφανίζεται ιδιαίτερα δραστήριος. Όπως διαβάσατε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες στο «10», o Σέρβος ήταν ο άνθρωπος πίσω από το χρυσό deal του ΠΑΟΚ με τη Σάρλοτ για τον Κάρολ Σφιντέρσκι, το οποίο απέφερε στον Δικέφαλο ένα ποσό κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ίβιτς όμως δεν σταμάτησε εκεί καθώς πριν λίγες μέρες προσπάθησε να κάνει το κονέ και στην περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη για τον οποίο έφτασε πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ από αμερικανική ομάδα στα γραφεία του Παναθηναϊκού, αλλά δεν έγινε αποδεκτή.

Ο Σέρβος ήταν ο άνθρωπος που έφερε σε επαφή τις δύο πλευρές, με την κατάληξη αυτή τη φορά βέβαια να είναι διαφορετική αφού οι «πράσινοι» δεν ήθελαν να παραχωρήσουν τον νεαρό επιθετικό καθώς πιστεύουν ότι μπορούν να βάλουν πολύ περισσότερα χρήματα στα ταμεία τους μελλοντικά.

Σε λιγότερο από έναν μήνα πάντως ο Ίβιτς βρίσκεται μέσα σε δύο πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες που κρύβουν μάλιστα από πίσω και πολλά εκατομμύρια ευρώ. Δείγμα του ότι έχει επιστρέψει στην πιάτσα δυναμικά και δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να μας απασχολήσει και με άλλες περιπτώσεις. Και ίσως όχι μόνο για πωλήσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ