Η ΕΠΟ θέλει την Εθνική στη Λεωφόρο, απ’ την οποία θέλει να φύγει και ο Παναθηναϊκός!

Η ΕΠΟ θέλει την Εθνική στη Λεωφόρο, απ’ την οποία θέλει να φύγει και ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναγιώτης Δημητρίου... ονειρεύεται το αύριο της Εθνικής ομάδας σε ένα γήπεδο που χτίστηκε πριν από έναν αιώνα.

Αστείρευτη σε ιδέες η ΕΠΟ. Δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν με όλα όσα σκέφτονται οι ιθύνοντες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Και δυστυχώς μας εκπλήσσουν αρνητικά. Όπως κάνουν εδώ και χρόνια.

Παρουσίασε τον Γκουστάβο Πογέτ το μεσημέρι της Παρασκευής η ΕΠΟ κι εκεί βρισκόταν και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Δημητρίου. Ο οποίος για ακόμα μια φορά είπε να… κλέψει την παράσταση με τις ατάκες του, που δείχνουν πως η σχέση του με το ποδόσφαιρο δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Για την ακρίβεια, ο Δημητρίου μοιάζει να αγνοεί ακόμα και τα βασικά.

Και καλά να μιλούσαμε για τακτικές, ποδοσφαιριστές, ακόμα – ακόμα και για προπονητές. Άλλωστε και τον νέο προπονητή άλλοι κλήθηκαν να τον επιλέξουν και όχι εκείνος. Αλλά όταν η κουβέντα πηγαίνει στην έδρα που πρέπει να έχει η Εθνική ομάδα, θα έπρεπε τουλάχιστον να δείχνει μια κάποια γνώση ο κ. Δημητρίου. Κοτζάμ ΕΠΟ διευθύνει.

Ρωτήθηκε λοιπόν χθες για την έδρα της Εθνικής και αν θα αποκτήσει επιτέλους «σπίτι» το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, όπως συμβαίνει με όλες τις Εθνικές ομάδες στον κόσμο. Για να μην «τρέχει» από τη μία πόλη στην άλλη ή να μην παίζει στο αχανές ΟΑΚΑ μπροστά σε συγγενείς και φίλους όπως αποδείχτηκε.

Και τι έχει στο μυαλό του ως πρώτη επιλογή ο κύριος Δημητρίου; Το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο. Ένα γήπεδο από το οποίο θέλει να φύγει έως και ο Παναθηναϊκός, αφού πλέον δεν είναι λειτουργικό. Έχουν γίνει ανακαινίσεις και ανακαινίσεις, αλλά το «Απόστολος Νικολαΐδης» είναι ένα ιστορικό μεν, αλλά πολύ παλιό γήπεδο.

Τα αποδυτήρια, οι χώροι, τα μπουθ, οι τουαλέτες των φιλάθλων, οι εξέδρες. Όλα είναι παλιά. Έως και το στέγαστρο υποχώρησε από το χιόνι. Κι όμως, ο Δημητρίου στην απάντησή του είπε πως θα προτιμούσε η Εθνική ομάδα να έπαιζε στη Λεωφόρο επειδή το γήπεδο μπορεί να γίνει… καμίνι. Και ο κόσμος είναι κοντά.

«Όταν έχεις καλή ομάδα, σε οποιοδήποτε γήπεδο και να αγωνιστείς, κερδίζεις. Επειδή επικρατεί αυτή η λογική, το γήπεδο να είναι καμίνι, να είναι ο κόσμος κοντά στην ομάδα, από τα γήπεδα που είναι στην Ελλάδα, εγώ αν έπρεπε να προτιμήσω, θα ήταν το γήπεδο του Παναθηναϊκού, μετά το Καραϊσκάκη και μετά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Εμένα το πιστεύω μου όμως είναι ότι έχω καλή ομάδα και κερδίζω παντού».

Αυτή ήταν η απάντηση του Δημητρίου. Πρώτα η Λεωφόρος, που χτίστηκε το 1930, έναν αιώνα πριν δηλαδή. Μετά το Καραϊσκάκη, που είναι γήπεδο μόλις 18 ετών. Και μετά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, που θα είναι χτισμένο το 2022!

Αυτές είναι οι απόψεις του επικεφαλής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για το «αύριο» της Εθνικής ομάδας… Ένα «αύριο» που όλοι φανταζόμαστε πόσο δύσκολο θα είναι με τέτοιες… ιδέες των ανθρώπων που διοικούν την ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ