Τρελό παρασκήνιο: Γι’ αυτήν «σέρνεται» το αστέρι της Super League

Τρελό παρασκήνιο: Γι’ αυτήν «σέρνεται» το αστέρι της Super League

Talk of the town η σχέση του αστέρα της Super League...

Εβγαλε μάτια στις πρώτες του συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά το τελευταίο διάστημα η απόδοσή του έχει πέσει αισθητά και οι εμφανίσεις του είναι απογοητευτικές.

Ο λόγος για ένα από τα αστέρια της Super League, που το τελευταίο διάστημα έχει αφήσει στην άκρη το ποδόσφαιρο και έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά σε μια αιθέρια ύπαρξη. Μια καλλονή η οποία του έχει πάρει το μυαλό, με την σχέση τους πλέον να είναι talk of the town. Οι δύο τους συζητούνται έντονα στα νότια προάστεια, με τον αστέρα των ελληνικών γηπέδων να έχει τρελαθεί μαζί της και να έχει αφήσει τα πάντα στην άκρη για χάρη της.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα την ακολουθεί σε όλες τις βραδινές της εξόδους, με τα νυχτοπερπατήματα να έχουν αντίκτυπο στις εμφανίσεις του, οι οποίες πλέον είναι από μέτριες έως απογοητευτικές. Αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς εξελίσσεται η καριέρα του στην Ελλάδα, με την εικόνα του πλέον να προκαλεί έντονο προβληματισμό στους ανθρώπους της ομάδας στην οποία αγωνίζεται και φυσικά στους φιλάθλους του συλλόγου που υπηρετεί.

Οι άνθρωποι της ομάδας του γνωρίζουν όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή του αστεριού της Super League, αλλά ακόμα δεν έχουν επιληφθεί επί του θέματος. Δεν αποκλείεται, όμως, σύντομα να πάρουν μέτρα, καθώς όσο περνάει ο καιρός οι εμφανίσεις του γίνονται ακόμα χειρότερες.

Εμφανίσεις οι οποίες έχουν συγκεκριμένη αιτία και αυτή δεν είναι άλλη από την εντυπωσιακή καλλονή, που έχει τρελάνει τον αστέρα των ελληνικών γηπέδων και τον έχει κάνει να… σέρνεται στα πατώματα για χάρη της. Το κακό, για την ομάδα του, όμως, είναι ότι σέρνεται και στον αγωνιστικό χώρο.

Ερωτας, νυχτοπερπατήματα και ποδόσφαιρο δεν πάνε μαζί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ