Δύο γαϊδουριών άχυρο

Δύο γαϊδουριών άχυρο

Έφαγε τα μούτρα του τελικά ο Γραμμένος με τα φάιναλ-φορ των μεικτών ΕΠΣ Κ16 και Κ14. Κάτω από τη γενική κατακραυγή και τις έντονες αντιδράσεις των ΕΠΣ Αχαΐας, Κυκλάδων και Ηρακλείου, υποχρεώθηκε ν’ αλλάξει την αρχική σκανδαλώδη απόφαση για διεξαγωγή του τουρνουά Κ16 στη Θεσσαλονίκη. Την έδρα δηλαδή της τέταρτης συμμετέχουσα ομάδας της ΕΠΣ Μακεδονίας. […]

Έφαγε τα μούτρα του τελικά ο Γραμμένος με τα φάιναλ-φορ των μεικτών ΕΠΣ Κ16 και Κ14. Κάτω από τη γενική κατακραυγή και τις έντονες αντιδράσεις των ΕΠΣ Αχαΐας, Κυκλάδων και Ηρακλείου, υποχρεώθηκε ν’ αλλάξει την αρχική σκανδαλώδη απόφαση για διεξαγωγή του τουρνουά Κ16 στη Θεσσαλονίκη. Την έδρα δηλαδή της τέταρτης συμμετέχουσα ομάδας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Το φάιναλ φορ θα διεξαχθεί τελικά στην Αθήνα στις 11 και 13 Απριλίου στο γήπεδο της Βάρης. Το θέμα είχε αναδείξει στις 22 Μαρτίου με αποκλειστικό ρεπορτάζ to10gr. Τη προκλητική και πέρα από κάθε δεοντολογία αρχική απόφαση της ΕΠΟ για τη Θεσσαλονίκη. Η Αθήνα αντίθετα, είναι η μέση ενδεδειγμένη λύση. Κι όχι μόνο από αγωνιστικής πλευράς. Είναι και το θέμα, των εξόδων για τους γονείς που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια.

Ο Γραμμένος έκανε το πραξικόπημα για «τα δικά του παιδιά», αλλά τελικά υποχρεώθηκε να ανακαλέσει την αρχική απόφαση. Το ίδιο έγινε και με το φάιναλ φορ Κ14 που επίσης είχε ορισθεί κατ’ αρχήν στη Θεσσαλονίκη. Με τις τέσσερις ομάδες να είναι των ΕΠΣ Αθηνών Αχαΐας, Ξάνθης και Δράμας.

Οι διαμαρτυρίες των ΕΠΣ του Νότου, υποχρέωσαν την ΕΠΟ να μεταφέρει την έδρα διεξαγωγής του τουρνουά στη Κατερίνη. Κι αν στην Ομοσπονδία δεν μπορούν να μοιράσουν δύο γαϊδουριών άχυρο σε θέματα ρουτίνας θα λύσουν τα σπουδαία και τα σοβαρά;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ