Ιδιοκτήτες ΠΑΕ της Super League τα «έσπασαν» αγκαλιά στον Ρέμο – «Ντου» στην πίστα και… βουνό από λουλούδια (Vids, Pics)

Ιδιοκτήτες ΠΑΕ της Super League τα «έσπασαν» αγκαλιά στον Ρέμο – «Ντου» στην πίστα και… βουνό από λουλούδια (Vids, Pics)

Ο Μιχάλης Μπούσης (ΟΦΗ) και ο Αχιλλέας Μπέος (ΝΠΣ Βόλος) τα είπαν και τα... έσπασαν στον Ρέμο το βράδυ του Σαββάτου. Στην πίστα ο ιδιοκτήτης των κρητικών

Η χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοϊό, έφερε και χαλάρωση γενικότερη. Και αυτό, βεβαίως, αφορά και στους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ. Ανθρωποι είναι και αυτοί, βρε αδερφέ, να μην κάνουν την έξοδό τους; Να μην ακούσουν την πενιά τους; Να μην υγράνουν το λαρύγγι τους; Να μην κάνουν τη «ζημιά» τους; Ε, την έκαναν. Με δύο ιδιοκτήτες ΠΑΕ της Super League να διασκεδάζουν δίπλα δίπλα το βράδυ του Σαββάτου, υπό τους ήχους των τραγουδιών του Αντώνη Ρέμου.

Ο Μιχάλης Μπούσης, ιδιοκτήτης του ΟΦΗ και ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Αχιλλέας Μπέος, πρόεδρος και… εν τοις πράγμασι διοικητικής και κουμανταδόρος του ΝΠΣ Βόλου, βρέθηκαν στο «NOX» στην Ιερά Οδό. Στο μαγαζί που τραγουδάει ο Ρέμος και έκαναν το κομμάτι τους. Και τις… ζημιές τους, βεβαίως.

Οι δύο μεγαλομέτοχοι των ΠΑΕ, λοιπόν, δεν έχασαν την ευκαιρία και να τα σπάσουν και να τα πιούν και να τα… πουν. Καθώς «συνελήφθησαν» να συζητούν για πολύ ώρα μέσα στο γνωστό νυχτερινό κέντρο, προφανώς για θέματα που άπτονται του ποδοσφαίρου. Αλλά και των ομάδων τους. Με την κουβέντα τους να τραβάει τα βλέμματα και να απαθανατίζεται από τους θαμώνες του μαγαζιού.

Βεβαίως, ο Μιχάλης Μπούσης φρόντισε και ο ίδιος να μην περάσει διόλου απαρατήρητος από τον κόσμο που βρέθηκε στο μαγαζί. Όταν, λοιπόν, ο Αντώνης Ρέμος άρχισε να τραγουδάει το «My Way» του Φρανκ Σινάτρα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ… όρμισε στην πίστα και τον σκέπασε με λουλούδια. Κυριολεκτικά. Με το βίντεο που κοινοποίησε ο ίδιος στα social media, να είναι ενδεικτικό της… ζημιάς που έκανε.

Για την ιστορία, ο Βόλος αγωνιζόταν χθες το απόγευμα στο Αγρίνιο και αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με τον Παναιτωλικό, ενώ ο ΟΦΗ φιλοξενείται σήμερα από τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Και από τη στιγμή που ο ίδιος είναι στην Αθήνα, όπως επιβεβαιώθηκε από τη χθεσινή… εντυπωσιακή παρουσία του στα μπουζούκια, λογικά θα βρεθεί και στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΟΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ… ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΟΦΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ