Στοίχημα : Τα σπάσαμε!

Στοίχημα : Τα σπάσαμε!

Σούπερ πεντάδα, σούπερ ταμείο πήγαμε χθες και εξυπακούεται πως συνεχίζουμε με την ίδια διάθεση: Να περνάμε καλά με το στοίχημα.

Το διπλό της Λειψίας και του ΠΑΟΚ, ο άσος της Αταλάντα, το over στο Παρί – Μονακό και ο Λουκάκου που άνοιξε το σκορ στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτιαξε όλο μας το Σάββατο. Από τις 4:00 το μεσημέρι ήμασταν ενεργοί και μέχρι τα μεσάνυχτα βλέπαμε τα δικά μας παιχνίδια να κυλούν όπως ακριβώς τα θέλαμε.

Τόπο έπιασαν ακόμα και οι επισημάνσεις (πχ. να μην μπλέξουμε με το διπλό του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά).

Η λογική μας είναι να απολαμβάνουμε το στοίχημα. Ξέρουμε ότι ποτέ δεν πρόκειται να γίνουμε εκατομμυριούχοι, «αγωνιζόμαστε» χωρίς άγχος και όποιος ρίξει μια ματιά στη λίστα των κειμένων του …καμμένου θα δει πολλές φορές σε τίτλο τη λέξη «ταμείο» ή «επιτυχία» ή άλλα σχετικά.

Και αφού το ευχαριστηθήκαμε, πάμε να δούμε τι θα κάνουμε σήμερα. Προσοχή πάντως. Η μέρα δεν είναι τόσο εύκολη όσο δείχνει η πρώτη ανάγνωση των αγώνων. Οι παγίδες που άρχισαν να εμφανίζονται από χθες το βράδυ (πχ. Νάπολι, Μπαρτσελόνα) ενδέχεται να εμφανιστούν σε αγώνες που δεν πάει ο νους μας.

Εν Ελλάδι

Από χθες γράφαμε ότι ο ΟΠΑΠ έριξε το διπλό της Λαμίας στον αγώνα της στην Κέρκυρα. Μη φανταστείτε ότι έγινε και φαβορί. Στο 3,50 έφτασε. Δεν σημαίνει κάτι. Θα πέσει λίγο ακόμα πάντως, καθώς στο εξωτερικό το βρίσκουμε και στο 3,40. Αναμένουμε λοιπόν.

Για το παιχνίδι αυτό μπορεί να γίνει παιχνίδι με βάση τον τρόπο που αγωνίζονται οι ομάδες. Η Κέρκυρα ποτέ δεν φημίστηκε για την παραγωγικότητά της κι ας δημιουργεί αρκετές φάσεις σε αρκετά της παιχνίδια. Η Λαμία δεν επιτίθεται από …άποψη. Ο Τεννές πρώτα διασφαλίζει το μηδέν και μετά παίρνει αποφάσεις για το πόσα μέτρα μπορεί η ομάδα να του να ανεβεί. Δεν θα σταθούμε στην κινητικότητα του διπλού, αλλά στις πιθανότητες να δούμε under 2,5. Αυτή η βασική πρόταση και η δεύτερη το under 1,5.

Στο εξωτερικό παρατηρείται επίσης πτώση στον άσο του Απόλλωνα κόντρα στη Λάρισα. Αφενός βασίζεται στο ότι ο εκ Σμύρνης ορμώμενος σύλλογος, όπως γράφουν οι Απολλωνιστές συγγραφείς, κινδυνεύει με υποβιβασμό την ώρα που η ΑΕΛ είναι πιο άνετη και αφετέρου στη διαφορά εμπειρίας ανάμεσα στους δύο προπονητές τους (Παράσχος Vs Αντωνίου). Αναφέρουμε την τάση και δεν μπλέκουμε.

Στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με την Ξάνθη όλα είναι μοιρασμένα και ούτε εδώ ρισκάρουμε. Δεν βγαίνει άκρη ούτε εμφανίζεται κάποια τάση. Τουλάχιστον μέχρι τη νύχτα του Σαββάτου.

Πάμε και στο εκτός κουπονιού ντέρμπι. ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Δειλά δειλά η απόδοση ψιλοανεβαίνει. Από την Πέμπτη γράφαμε ότι τη βρίσκουμε κάτω από το 1,40. Πλέον το έχει ξεπεράσει. Όλοι ξέρουμε ότι οι επικρατέστεροι πρωταθλητές έχουν ανώτερη ομάδα, έχουν και ψυχολογία, καθώς και ανώτερο κίνητρο. Όλοι ξέρουμε τα προβλήματα των «πρασίνων», αλλά ακόμα κι αν ποντάρουμε και πιάσουμε αυτό το σημείο, ποιο το νόημα; Ντέρμπι στο 1,40; Δεν θα πάρουμε.

Η λεπτομέρεια στη Λιόν

Σύμφωνοι η Λιόν έχει μια χαρά ομάδα, ταχύτατη αποτελεσματική και με μεγάλους στόχους. Όμως, σήμερα για να κερδίσει, θα πρέπει να σπάσει το αμυντικό τείχος της Τουλούζ που μάχεται για να σωθεί. Το πιο πιθανό είναι φυσικά να κερδίσουν οι γηπεδούχοι. Δεν θα ασχοληθούμε όμως με το 1,30. Με το 2,15 του Under 2,5 θα κινηθούμε. Η Λιόν θα παίξει χωρίς τους δύο πρώτους σκόρερ της (Ντίαζ και Φεκίρ) που συνάμα τυγχάνει να είναι και οι ακρογωνιαίοι λίθοι τόσο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της όσο και στα γκολ όπως αναφέραμε.

Της πονηριάς…

Εντυπωσιακή πτώση βλέπουμε στην αναμέτρηση της Μπόκα Τζούνιορς με την Ταγιέρες. Πέφτει έντονα το Χ και το διπλό. Μάθαμε ότι δεν παίζει ο Τέβες για τους πρωταθλητές, αλλά μόνο αυτή η απουσία δεν δικαιολογεί τέτοιες μετατοπίσεις. Όσοι θεωρούν ότι κάτι συμβαίνει με την τάση, μπορούν να ρισκάρουν στο σούπερ καλοπληρωμένο Χ2. Όσοι αισθάνονται πιο συντηρητικοί, δοκιμάζουν επίσης στο under. Άμυνα θα παίξουν οι φιλοξενούμενοι στο Μπομπονέρα.

Στο δρόμο για τον τίτλο

Η Γαλατασαράι είναι πρώτη στην Τουρκία και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον τίτλο. Αγωνίζεται στο σπίτι της (12 νίκες και μια ισοπαλία σε 13 ματς έχει) απέναντι στην Τραμπζονσπόρ. Και με τη Μπεσίκτας να έπαιζε πάλι άσο θα περιμέναμε.

Καλή μας τύχη και τα λέμε αύριο με τους τζίρους και ό,τι καλό εμφανιστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ