Ανέκδοτο με Μπιέλσα στην ΑΕΚ

Ανέκδοτο με Μπιέλσα στην ΑΕΚ

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά την ΑΕΚ και αυτή επιμένει να κυνηγάει... άπιαστα όνειρα. Μετά τον Ρούντι Γκαρσία, οι «κιτρινόμαυροι» ρώτησαν και για τον Μαρσέλο Μπιέλσα. To10.gr έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Αρχές Απρίλη και η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με την περίπτωση του Φερνάντο Σάντος να ναυαγεί, οι «κιτρινόμαυροι» είναι αναγκασμένοι να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις. Άλλωστε, από την αρχή φαινόταν πως δύσκολα θα προκύψει λευκός καπνός με τον Πορτογάλο τεχνικό. Σφράγισε και η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο το εισιτήριο για τα γήπεδα του Κατάρ, οπότε ήρθε και έδεσε το… γλυκό της απόρριψης.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ λοιπόν… τρέχουν για να κλείσουν αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα. Με την ομάδα να παραπαίει (και) την εφετινή σεζόν και την ιστορική επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια να πλησιάζει, η Ένωση δεν έχει την πολυτέλεια άλλη μιας αποτυχίας στο θέμα του προπονητή.

Πολλά τα ονόματα που βρίσκονται στο «κιτρινόμαυρο» μπλοκάκι. Μέχρι και ο Ρούντι Γκαρσία εμφανίστηκε στο προσκήνιο για την επόμενη μέρα του Δικεφάλου. Ενας προπονητής που πριν από λίγο καιρό πέρασε συνέντευξη για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Άπαντες λοιπόν αντιλαμβάνονται ότι μιλάμε για όνειρο απατηλό.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το… όνειρο για την ΑΕΚ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «10», οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν δείξει ενδιαφέρον και για τον Μαρσέλο Μπιέλσα! Απίστευτο και όμως αληθινό.

Ο Αργεντινός τεχνικός που αποχώρησε από τον πάγκο της Λιντς μετά από 170 αναμετρήσεις βρέθηκε στα ραντάρ της Ένωσης. Μέσω «τρίτου», η ΑΕΚ προσέγγισε τον έμπειρο κόουτς για να πάρει μια πρώτη… γεύση από τις προθέσεις του. Αν θα τον ενδιέφερε η περιπέτεια του ελληνικού πρωταθλήματος και το πρότζεκτ των «κιτρινόμαυρων». Με την «Αγιά Σοφιά» πάντα στο επίκεντρο. Πρόκειται φυσικά για μια… άπιαστη περίπτωση. Ενας προπονητής πολύ υψηλού επιπέδου και με το κασέ του να κυμαίνεται στον… Θεό. Με θητεία σε Λάτσιο, Μαρσέιγ, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Λιλ και εθνική Αργεντινής, δύσκολα συμβιβάζεσαι με την ιδέα της χώρας μας.

Η ΑΕΚ θέλει να φέρει ένα δυνατό όνομα στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως αναλώνεται σε περιπτώσεις που μόνο στα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν. Μια ομάδα που δεν έχει εξασφαλισμένη ούτε την ευρωπαϊκή της παρουσία στις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Η Ενωση χάνει πολύτιμο χρόνο και μένει να φανεί αν θα το βρει μπροστά της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ