Ποιοι τρέμουν τον Κούδα στον ΠΑΟΚ; – «Θέλω να δω τον Ιβάν Σαββίδη» – Γιατί «έκρυψαν» τις δηλώσεις του

Ποιοι τρέμουν τον Κούδα στον ΠΑΟΚ; – «Θέλω να δω τον Ιβάν Σαββίδη» – Γιατί «έκρυψαν» τις δηλώσεις του

Ο Γιώργος Κούδας μίλησε για «λάθη» στον ΠΑΟΚ και για «πράγματα που με ενοχλούν», αλλά κάποιοι προσπάθησαν τα... κρύψουν τις καταγγελίεςκαι το κάλεσμα στον Ιβάν.

Είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική μορφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Ενας άνθρωπος που τον σέβεται και τον αγαπά όλος ο οργανισμός του Δικεφάλου του Βορρά. Ενας από τους λίγους που έχουν απευθείας επαφή και επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη. Ή τουλάχιστον είχε. Διότι ο Γιώργος Κούδας, ο «Μεγαλέξανδρος» του ΠΑΟΚ, δεν έχει καταφέρει να μιλήσει κατ’ ιδίαν με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Και θέλει να το κάνει. Για να του μεταφέρει πράγματα που γίνονται στην ομάδα και τον ενοχλούν.

Ο Κούδας μίλησε δημόσια για αυτά τα πράγματα. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «FOCUS 103,6 FM» της Θεσσαλονίκης, εξέφρασε τη μεγάλη επιθυμία του να συζητήσει ιδιαιτέρως με τον Σαββίδη, μακριά από τρίτους, ώστε να του αναπτύξει όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα και τον έχουν «χαλάσει», αλλά και να του πει όσα πιθανότατα δεν του λένε οι αρμόδιοι στην ομάδα του.

«Θέλω να μιλήσω μισή ώρα, όπως παλιά, με τον Ιβάν Σαββίδη. Να πιούμε ένα τσάι μαζί, όπως κάναμε στο παρελθόν και να του πω για πράγματα που με ενοχλούν στην ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κούδας, μην κρύβοντας τον σκεπτικισμό του για κακώς κείμενα που έχουν περιέλθει εις γνώση του και τα οποία δεν θέλει να μοιραστεί με άλλους, πέραν του καθ’ ύλην αρμοδίου.

Όπως ανέφερε, μάλιστα: «Υπάρχουν αρκετά που με ενοχλούν, αλλά μόνο στον πρόεδρο θα τα πω και πιστεύω ότι θα τα καταλάβει και θα τα διορθώσει ο ίδιος. Δεν γίνεται να τα λέω στην τηλεδιάσκεψη, μόνο σε τετ α τετ και η μεγάλη μου επιθυμία είναι να ξανάρθουν εκείνες οι ημέρες που βρισκόμασταν, καθόμασταν μισή, μία ώρα, τα λέγαμε όλα και έφευγα ήρεμος ότι αυτά που πιστεύω για τον ΠΑΟΚ, του τα είχε πει και πάντοτε με άκουγε με προσοχή».

Οσο για το πού ακριβώς αναφέρεται; Τι είναι αυτό που τον ενοχλεί και θέλει να το μάθει μόνο ο Ιβάν Σαββίδης; Ο Κούδας ήταν ανένδοτος: «Συμβαίνουν κάποια πράγματα στον ΠΑΟΚ σήμερα, που δεν μπορώ να τα καταλάβω και είναι λάθος, αυτά θέλω να του πω». Χωρίς, ωστόσο, να επεκταθεί και χωρίς να δώσει στίγμα τι εννοεί.

Βεβαίως, επειδή δεν μίλησε ο… κανένας, αλλά ο Γιώργος Κούδας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αξία των λόγων του για τον ΠΑΟΚ, είναι σαφές ότι ήδη η δημόσια τοποθέτησή του έχει φτάσει στα αφτιά των συνεργατών του Ιβάν Σαββίδη. Παρά το γεγονός ότι η συνέντευξή του στον «FOCUS 103,6 FM» της Θεσσαλονίκης δεν αναπαράχθηκε από κανένα από τα «φίλια» Μέσα του ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί με ασφάλεια ότι έγινε προσπάθεια αποσιώπησης. Ώστε οι αιχμές του κορυφαίου παίκτη που φόρεσε ποτέ τη φανέλα του συλλόγου και προνομιακού συνομιλητή του Ιβάν Σαββίδη για όσα συμβαίνουν στην αγαπημένη του ομάδα να μην πάρουν έκταση. Και να μην φτάσουν σε μεγάλη μάζα των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ποιοι, όμως, είναι αυτοί που τρέμουν όσα έχει/θέλει να πει ο Γιώργος Κούδας στον Ιβάν Σαββίδη; Γιατί έκαναν τέτοια… σιωπή στην τοποθέτηση του «Μεγαλέξανδρου»; Πώς αποφάσισαν να… φάει το μαύρο σκοτάτι τις καταγγελίες του; Ποιοι πλήττονται από όσα έχει να πει στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ; Οι απαντήσεις είναι προφανείς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ