Στην πρώτη θέση ο Θάνος

Στην πρώτη θέση ο Θάνος

Είναι το ιδανικό μοντέλο του διαιτητή της... εξυγίανσης. Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω. Πάντα για το καλό του δικέφαλου. Βορρά ή Νότου, δεν έχει σημασία. 

Δίνουν σκληρή μάχη τα κοράκια. Ποιο θα σφυρίξει περισσότερο υπέρ του οπλοφόρου ή του Τίγρη. Για να καπαρώσουν θέση στον πίνακα του επόμενου πρωταθλήματος. Όμως υπάρχει και ο Θάνος. Τρώνε την σκόνη του. Είναι το ιδανικό μοντέλο του διαιτητή της …εξυγίανσης. Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω. Πάντα για το καλό του δικέφαλου. Βορρά ή Νότου, δεν έχει σημασία.

Πήγε στο Αγρίνιο και έσωσε τον Ιβάν. Με το πέναλτι εφεύρεση υπέρ του Βαρέλα. Εμφανίστηκε στο Ολίμπικ Στέντιουμ στο ντερμπάκιον της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι ήταν τελειωμένοι από την ημέρα του ορισμού. Δεν απέβαλε τον Βράνιες. Δεν σφύριξε πέναλτι στο χέρι του Βόσνιου.

Φρόντισε να δείξει τις προθέσεις του πριν από αυτά. Στο 10 κίτρινη στον Κουρμπέλη. Στο 11 στον Ινσούα. Στο 34 δεύτερη στον Αργεντινό. Πάπαλα. Μέχρι και οι βοηθοί… ψάρωσαν. Ο Μάνταλος που ήταν τέταρτος. Που πέρσι έκανε περίπου τα ίδια στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Κατάλαβαν πόσο αποφασισμένος ήταν ο ρέφερι.

Το έληξε το ματσάκι από το πρώτο μέρος. Σιγά μην την πάθαινε όπως στο Αγρίνιο. Να μπει ξανά σε μπελάδες. Τότε βοήθησε τον ΠΑΟΚ, τώρα την ΑΕΚ. Κανείς δικέφαλος δεν έχει παράπονο. Την δουλειά του την κάνει με αυτόν τον διαιτητή. Άρα είναι χρήσιμος.

Στην ΑΕΚ ας πανηγυρίσουν μόλις τελειώσει η ιστορία με την έφεση. Δεν χρειάζονται βιασύνες. Αν έρθει τούμπα το έργο μπορεί να χρειαστεί να εμφανιστούν για πρώτη φορά οι… δικέφαλοι διαιτητές. Το ένα κεφάλι θα είναι του Θάνου και το άλλο του Βάτσιου.

Για τον Κουκουλάκη τα έγραψα από τις 3 Μαρτίου. Ότι το νυστέρι δεν έφτασε στο κόκκαλο. Τα εξήγησε μια χαρά ο Γραμμένος στην τηλεοπτική του εμφάνιση. Για τον ρόλο που θα έχει ο υπεύθυνος του VAR στο επόμενο πρωτάθλημα. Είδαμε και πάθαμε να σταματήσει να σφυρίζει αλλά πάλι αυτός θα αποφασίζει στις επίμαχες φάσεις. Δεν παίρνουμε ανάσα με δαύτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ