Αθηναϊκός – Κιμπιρκστίς 77-64: Έκανε «σεφτέ» στη Euroleague Γυναικών

Αθηναϊκός – Κιμπιρκστίς 77-64: Έκανε «σεφτέ» στη Euroleague Γυναικών

Ο Αθηναϊκός επικράτησε της λιθουανικής Κιμπιρκστίς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Α' ομίλου της Euroleague Γυναικών.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Την πρώτη του νίκη στην Euroleague Γυναικών πανηγύρισε ο Αθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με 77-64 της λιθουανικής Κιμπιρκστίς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να κλείνουν ισόπαλες την πρώτη περίοδο (19-19). Οι γηπεδούχες ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο δεκάλεπτο, πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα οκτώ πόντων (44-36) και διατήρησαν τη διαφορά μέχρι το τέλος, παρά την προσπάθεια της Κιμπιρκστίς.

Η Ρόμπιν Παρκς ήταν η κορυφαία με 26 πόντους, ενώ η Αλέξις Πρινς πρόσθεσε 13 πόντους και 8 ριμπάουντ και η Μαριέλλα Φασούλα 12 πόντους και 9 ριμπάουντ. Για τις φιλοξενούμενες, η Βαντού είχε 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 44-36, 60-52, 77-64.

Οι συνθέσεις:

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Ηλίας Ζούρος): Ράκα 4, Νατσίκαιτε, Χριστόβα 8, Παυλοπούλου 3 (1), Τάντι 6, Μακόλεϊ 2, Πρινς 13 (1), Παρκς 26 (4), Φασούλα 12, Βανλού 3 (1).

ΚΙΜΠΙΡΚΣΤΙΣ (Βίλους Στανισάουσκας): Βαντού 17 (5), Λαμπουκιένε 8, Μακούρατ 6 (1), Γούλφορκ 12 (3), Μπέκερ Μεσκόνιτε 11 (1), Σινικαΐτε 5 (1), Ούσε 3, Μικναΐτε 2, Παλιουλίτε.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ