Γραμμένος : Διασυρμός χωρίς τέλος

Γραμμένος : Διασυρμός χωρίς τέλος

Θα παραιτηθεί είπε ο Βαγγέλης Γραμμένος αν έχουμε Grexit ενώ ξέρει πως αν δεν παραιτηθεί θα έχουμε Grexit! Γιατί το ενδεχόμενο να διοικήσει όπως πρέπει και θέλει η FIFA δεν «παίζει» όπως φαίνεται και απο τα όσα τόνισε δημόσια για τον Σαββίδη που πέρασαν τρεις εβδομάδες για να ψελλίσει απλά πως καταδικάζει.

«Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει δηλώσεις εν βρασμώ» δήλωσε ο «δικός μας άνθρωπος» Βαγγέλης Γραμμένος στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ και πρόσθεσε «Ο Σαββίδης έκανε μια ενέργεια που είναι αυτονόητα καταδικαστέα».

Του πήρε σχεδόν ένα μήνα του προέδρου της ΕΠΟ για να πιάσει στο στόμα του το όνομα του οπλοφόρου Ιβάν και να καταδικάσει με τα χίλια ζόρια το ντου που έκανε το γύρο του κόσμου και ρεζίλεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αλήθεια, πότε η ΕΠΟ έβγαλε ανακοίνωση για να καταδικάσει τα επεισόδια της Τούμπας; ΠΟΤΕ είναι η απάντηση…

Από τις 11 Μαρτίου που έγινε ο αγώνας, χρειάστηκε να φτάσουμε 2 Απριλίου για να καταδικάσει τα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Του είπε κανείς, του προέδρου της εξυγίανσης ότι το ποδόσφαιρο έπιασε πάτο;

Του είπε κανείς τι έγραψε στο σκεπτικό του ο πρόεδρος Πρωτοδικών Σπυρίδων Καποδίστριας; «Κατέστησε εμφανές στη δημόσια θέα το γεγονός ότι έφερε όπλο, ευχερώς προσιτό προς ενδεχόμενη χρήση του» έγραψε ο αθλητικός δικαστής.

Αλήθεια τι έπρεπε να γίνει για να καταδικάσει το περιστατικό ο Βαγγέλης Γραμμένος; Να χρησιμοποιήσει το όπλο ο Ίβαν Σαββίδης.

Στην ερώτηση δε, αν προτίθεται να παραιτηθεί σε περίπτωση που τελικά επιβληθεί Grexit, ο Βαγγέλης Γραμμένος απάντησε: «Υπάρχει περίπτωση να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και να μείνει κάποιος στη θέση του;».

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που εδώ και 2-3 μήνες λέει σε όποιον σταθεί και όποιον βρεθεί ότι θέλει να παραιτηθεί γιατί άλλα περίμενε στην ΕΠΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο και άλλα βρήκε.

Αυτό όμως, ισχύει και για τη FIFA. Άλλα περίμενε από την ΕΠΟ της εξυγίανσης και άλλα βρήκε. Γι’ αυτό και στην Παγκόσμια Ομοσπονδία «βράζουν» με τον Βαγγέλη Γραμμένο που από τις 11 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου ήταν εν βρασμώ και δεν καταδίκασε τα επεισόδια της Τούμπας.

Γι’ αυτό και από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του έθεσαν τελεσίγραφο να εφαρμοστούν επιτέλους αυτά που ζήτησαν από τις αρχές Φεβρουαρίου και φτάσαμε Απρίλιο και ακόμη τίποτα.

Προφανώς ο Βαγγέλης Γραμμένος αγνοεί ή κάνει ότι αγνοεί ότι για να αποφευχθεί το Grexit ή θα πρέπει να παραιτηθεί ή να διοικήσει επιτέλους της ΕΠΟ και να μην αφήνει παρατρεχάμενους στην Ομοσπονδία να το κάνουν αυτό.

Κι επειδή δεν μπορεί να διοικήσει, ας παραιτηθεί μπας και αποφύγουμε το Grexit.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ