Δηλαδή δεν ξέρουν Μπέος και Σαράκης και ξέρει η ΟΥΕΦΑ; Σε τι κόσμο ζούμε…

Δηλαδή δεν ξέρουν Μπέος και Σαράκης και ξέρει η ΟΥΕΦΑ; Σε τι κόσμο ζούμε…

Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα στο ποδόσφαιρο μας και ο Βασίλης Δεκάρικος αναλαμβάνει δράση σε ρόλο… εξυγιαντή!

Σαν ΜΠΟΜΠΑ, που έλεγε και ο Πάνος ο Σόμπολος (ο γίγαντας) έπεσε στα δημοσιογραφικά γραφεία (σ.σ. παλιά έκφραση) η είδηση για την υπόθεση Άρη-Ευρώπη-ΑΕΚ, όπως έλεγε και η ταινία Γυναίκα-Μπικίνι-Τραγικό (σ.σ. Θου Βου, ντροπή να μην την ξέρετε).

Η υπόθεση που είχε αποκαλύψει ο Νο1 αποκαλυψέας που θα έλεγε και ο ίδιος, το καμάρι του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και της ελληνικής Δημαρχίας μαζί. Ο ένας και μοναδικός Αχιλλέας Μπέος που για το καλό του ποδοσφαίρου, για να προσφέρει ένα λιθαράκι στην τιτάνια προσπάθεια που κάνουν οι Δημητρίου, Αντωνίου, Θωμάς, Γιαννάκης, Τζακ. Πάντα για το καλό του ποδοσφαίρου μας!

Και έκανε καταγγελία ο άνθρωπος για τα αυτονόητα τώρα, τι να λέμε. Για το πώς είναι δυνατόν να βγει στην Ευρώπη ο Άρης και όχι η ΑΕΚ!

Τι σημασία έχει αν δεν υπάρχουν στοιχεία για να μην βγει Ευρώπη ο Άρης. Πρέπει να βγει η ΑΕΚ, προφανώς είπαν οι άνθρωποι. Μαζί διακοπές στην πανέμορφη Σκιάθο έκανε με τον Τίγρη, να μην βοηθήσει τον άνθρωπο που από μια στραβή η ομάδα του έχασε την Ευρώπη; Να μην δώσει στα αρμόδια όργανα τα στοιχεία που έχει;

Τα έδωσε και ξάφνου το «φούντωσε» ο λαλάκης για να γίνει η δουλειά. Και μου είπε και του είπε, και τους είπαν και «έλα μωρέ ότι θέλουμε κάνουμε». Κάπως έτσι λοιπόν αγαπητέ μου αναγνώστη βρέθηκε και ένας Σαράκης για να «κλειδώσει» την δουλειά. Στην ΕΠΟ της… εξυγίανσης (του νότου) βλέπετε κάνουν ότι γουστάρουν.

Έστειλε λοιπόν ο Σαράκης τον Άρη στο «απόσπασμα» και δώστου το πανηγύρι από τα «νεροπίστολα» για τις… δύο προετοιμασίες και τα δύο πλάνα της ΑΕΚ.

Κάπου εδώ θέλω να θυμίσω ότι οι ίδιοι έλεγαν «είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ» αλλά καλό είναι να μην το συνεχίσω και τα εκθέσω τα παιδιά.

Επιστρέφω στις… καυτές εξελίξεις! Ο Μπέος και ο Σαράκης, οι τιτάνες του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι άνθρωποι – κλειδιά για να δει άσπρη μέρα αυτός ο τόπος ήξεραν τα πάντα και έκαναν αυτό που έπρεπε για το καλό του ποδοσφαίρου μας!

Και ξάφνου (σ.σ. μουσική αντίστροφης μέτρησης, ξέρετε με τα ντραμς να χτυπάνε μανιασμένα) έρχεται κάποια ΟΥΕΦΑ και γκρεμίζει τα όνειρα και τις ελπίδες των ανθρώπων τουτουνού του τόπου για άσπρη μέρα! Ξάφνου (σ.σ. μην λεμε τα ίδια για την μουσικη) κάποια ΟΥΕΦΑ λέει πως οι λαμπροί άνδρες Μπέος και Σαράκης κάνουν λάθος!!!!

ΩΙΜΕ! Άνοιξε πέτρααααααα (σ.σ. το πιάσατε, Μαρινέλα!) για να μπωωωωωωω. Χάνω την θέση στην Ευρώπη που αγαπώωωωωωωωωωωω!!!

Και κάπως έτσι μια προσπάθεια να σωθεί το ποδόσφαιρο μας χάνεται παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ανθρώπων που αγαπούν παθολογικά το άθλημα και κάνουν τα πάντα για να πάει μπροστά!

Άτιμη ΟΥΕΦΑ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ