Σοκαριστική ομολογία Μπαλτάκου: Μοναδικός στόχος η πλήρης κυριαρχία της ΕΠΟ στη διαιτησία – Επίσημη δήλωσή του! (Pic)

Σοκαριστική ομολογία Μπαλτάκου: Μοναδικός στόχος η πλήρης κυριαρχία της ΕΠΟ στη διαιτησία – Επίσημη δήλωσή του! (Pic)

Ο Τάκης Μπαλτάκος αποκαλύφθηκε. Και μαζί του όλοι όσοι έχουν στοιχηθεί πίσω του για τη νέα σκοταδιστική εποχή της ΕΠΟ, με έλεγχο της διαιτησίας!

Ο Τάκης Μπαλτάκος είναι ο μοναδικός υποψήφιος που στις εκλογές της ΕΠΟ. Εκλογές να τις κάνει ο Θεός, βεβαίως. Διότι είναι ξεκάθαρο, πλέον, ότι ο πρώην νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας και νυν υποψήφιος πρόεδρος, έχει μόνο δύο στόχους. Τον εξής… έναν! Να επιστρέψει η διαιτησία στην ΕΠΟ. Ο απόλυτος έλεγχος. Ολά. Χωρίς εκπτώσεις. Ολοι και όλα να ελέγχονται από τον ίδιο, τους βλαχοπροέδρους της «Εξυγίανσης», αλλά (κυρίως) από εκείνους που τους στηρίζουν και τους ελέγχουν.

Εως τώρα ο Μπαλτάκος, έβγαινε και έλεγε διάφορα γλυκανάλατα για να μπορέσει να πείσει τον κόσμο για τις «καλές προθέσεις» του. Αλλά οι καλές προθέσεις, είναι μια φούσκα μεγαλύτερη και από εκείνη του Χρηματιστηρίου. Ενα παραμύθι, που δεν το πιστεύουν ούτε τα παιδιά του νηπιαγωγείου. Και πώς να το πιστέψουν, άλλωστε, όταν ο ίδιος αποκαλύπτει κυνικά τα σχέδιά του.

Οπως προκύπτει ξεκάθαρα από δήλωση του ίδιου του Μπαλτάκου προς την Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης της ΕΠΟ, για το σκεπτικό περί νομιμότητας της υποψηφιότητάς του για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ, οι δύο βασικοί λόγοι που ο ίδιος θέτει υποψηφιότητα είναι «η ενίσχυση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου» και «η επιστροφή στην ΕΠΟ της πλήρους κυριαρχίας της διαιτησίας».

Τι λέει, λοιπόν, ο Μπαλτάκος; Οτι δεν θέλει η διαιτησία να είναι πια στα χέρια της UEFA και της FIFA. Θέλει να πάει στα δικά του χέρια. Και εκείνων που τον στηρίζουν. Προβαίνοντας σε μια ωμή ομολογία προθέσεων. Αλλά και σε μια ξεκάθαρη αποκάλυψη των σχεδίων, όχι τόσο του ιδίου, όσο εκείνων που τον επέλεξαν και τον έβαλαν μπροστά σε αυτή την υπόθεση, που για ακόμη μία φορά δηλητηριάζει το ποδόσφαιρο. Καθώς οι σκιές προσπαθούν να επιστρέψουν ξανά στο κουμάντο. Προσπαθούν να βρομίσουν πάλι το ποδόσφαιρο. Προσπαθούν να το επιστρέψουν σε σκοταδιστικές εποχές.

Αυτό είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να περάσει. Και φαίνεται με τον πιο έντονο και σαφή τρόπο ότι δεν θα περάσει. Με την αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου εναντίον όσων ανέφερε ο Μπαλτάκος στη δήλωσή του, να είναι έντονη.

Το απόσπασμα του σκεπτικού της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης της ΕΠΟ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ