Η ΑΕΚ διαψεύδει για Αραούχο, αλλά ο… καπνός υπάρχει

Η ΑΕΚ διαψεύδει για Αραούχο, αλλά ο… καπνός υπάρχει

Τι επικοινώνησε η ΑΕΚ για τον Αραούχο και τη Λας Πάλμας, τι έχει συμβεί από το... άδειασμα του Αργεντινού στην ΠΑΕ για την υπόθεση Σιμόες.

Έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση από την Ισπανία. «Η Λας θα παραιτηθεί από το υπόλοιπο που έχει η ΑΕΚ για την απόκτησή του (750.000 ευρώ) για να κάνει ξανά δικό της τον Σέρχιο Αραούχο», ανέφερε δημοσιογράφος της ισπανικής ElDesmarque.

Τι ώρα βγήκε η είδηση; Λίγο πριν από τις 11 το πρωί. Και άρχισε να κυκλοφορεί στα ελληνικά media με την ταχύτητα του… φωτός. Άλλοι μιλούσαν για ακραίο σενάριο. Άλλοι για «βόμβα». Άλλοι για «φωτιές» που μπαίνουν στην ΑΕΚ με μια ομάδα που κάποτε είχε εξελιχθεί σε… εφιάλτη της για τον Αραούχο. Τη Λας Πάλμας.

Πόση ώρα πήρε στην ΑΕΚ για να διαψεύσει το σενάριο; Περισσότερο από δύο ώρες. Στις 13:00 το μεσημέρι από την Ένωση επικοινωνούσαν πως «δεν υπάρχει θέμα Αραούχο».

Πρόσθεταν, μάλιστα, από την ΑΕΚ πως δεν υπάρχει οφειλή της ομάδας, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν αν οι Ισπανοί αναφέρονται σε… επόμενες δόσεις! Αν πάντως υπάρχει αναφορά σε επόμενες δόσεις, θα υπάρχει και οφειλή. Δεν γίνεται αλλιώς…

Η επικοινωνία της ΑΕΚ αφορούσε μόνο τη δική της θέση. Και όχι αυτή του Αραούχο. Τυχαίο; Μπορεί ναι, αλλά για τον Αργεντινό το τελευταίο διάστημα υπήρξε μια μουρμούρα στα… πέριξ της «Ένωσης».

Τι είδους; Διάφορα ρεπορτάζ που με τρόπο περνούσαν πως ο Αραούχο έκανε λάθος που υπερασπίστηκε τον Σιμόες δημόσια όταν ο τελευταίος αποχώρησε από την ΑΕΚ. Πως θα μπορούσε να μην το κάνει με τέτοιον τρόπο που θα «άδειαζε» την ΠΑΕ. Αυτά τα ρεπορτάζ, από πρόσωπα μάλιστα που ήταν πολύ κοντά στη διοίκηση της ΑΕΚ, έδειχναν την τάση που επικρατεί για τον Αραούχο.

Και ίσως εκεί να κρύβεται το μυστικό από το σημερινό δημοσίευμα στην Ισπανία. Οι Ισπανοί είχαν δείξει και στο παρελθόν πως η πληροφόρησή τους τόσο για τη Λας Πάλμας, όσο και για τον ίδιο τον παίκτη, ήταν εγκυρότατη. Και τώρα επανεμφανίζονται με το συγκεκριμένο σενάριο.

Λίγες μέρες αφότου ο Αραούχο εμφανιζόταν πως κάτι… κακό έκανε με το να υπερασπιστεί έναν πρώην συμπαίκτη του. Αλήθεια ποιος αποκλείει το ενδεχόμενο το σενάριο αυτό να προκύπτει από τον ίδιο τον Αραούχο; Πάντως όχι η ΠΑΕ ΑΕΚ, που δεν τον συμπεριέλαβε στα όσα ήθελε να επικοινωνήσει για το θέμα του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ