Ισπανός δημοσιογράφος ανάβει «φωτιές» στην ΑΕΚ: «Η Λας Πάλμας πολύ κοντά στον Αραούχο»

Ισπανός δημοσιογράφος ανάβει «φωτιές» στην ΑΕΚ: «Η Λας Πάλμας πολύ κοντά στον Αραούχο»

«Περίεργο» δημοσίευμα από την Ισπανία για Σέρχιο Αραούχο και Λας Πάλμας!

«Βόμβα» από το… πουθενά με την ΑΕΚ και τον Σέρχιο Αραούχο!

Ισπανός δημοσιογράφος βάζει «μπουρλότο» στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, στέλνοντας… πίσω στα Κανάρια Νησιά τον Σέρχιο Αραούχο.

Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος της ElDesmarque, με μια ανάρτηση στα social media, αποκαλύπτει πως η Λας Πάλμας είναι μια… ανάσα από την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού της Ένωσης.

Μάλιστα, ο Ισπανός δημοσιογράφος τονίζει πως η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά θα «θα παραιτηθεί από το υπόλοιπο που έχει η ΑΕΚ για την απόκτησή του (750.000 ευρώ) για να κάνει ξανά δικό της τον Σέρχιο Αραούχο».

Σαφέστατα, πρόκειται για ένα περίεργο δημοσίευμα από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, που προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Ο 30χρονος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2024 με τους «κιτρινόμαυρους», ενώ αρκετές είναι οι φορές που έχει ακολουθήσει το… δρομολόγιο ΑΕΚ-Λας Πάλμας.

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο Τσίνο ήταν ένας από τους ελάχιστους διασωθέντες του κιτρινόμαυρου… ναυαγίου. Με 12 γκολ και 3 ασίστ σε 31 ματς, προσπάθησε μόνος του να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Ο 30χρονος επιθετικός βρίσκεται στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, οπότε μένει να φανεί, το κατά πόσο ευσταθεί το ισπανικό σενάριο για τη Λας Πάλμας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ