Πώς ο Ακπομ μπορεί να γίνει «πράσινος»

Πώς ο Ακπομ μπορεί να γίνει «πράσινος»

Ένα «φλερτ» που κρατάει από πέρσι και μια περίπτωση που αρέσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Τα δεδομένα με τον Τσούμπα Άκπομ και τον Παναθηναϊκό...

Με το πόδι στο «γκάζι» κινείται μέχρι στιγμής στη μεταγραφική περίοδο ο Παναθηναϊκός. Το «τριφύλλι» έχει ήδη ανακοινώσει τους Λοντίγκιν και Γκάνεα, ενώ κατάφερε να ανανεώσει και το συμβόλαιο του Χουάνκαρ προχωρώντας έτσι σε τρεις πολύ σημαντικές κινήσεις πριν καν ξεκινήσει η προετοιμασία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ζητήσει τουλάχιστον δύο ακόμα προσθήκες, καθώς επιθυμεί να ενισχυθεί τόσο στα χαφ, όσο και στα εξτρέμ. Ωστόσο, μέσα στις επόμενες εβδομάδες μπορεί να προκύψει η ανάγκη και για την απόκτηση ενός φορ, καθώς το μέλλον του Φεντερίκο Μακέντα εξακολουθεί να είναι αβέβαιο, την ώρα που και η θέση του Καρλίτος δεν είναι τόσο σίγουρη.

Μία από τις περιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν είναι αυτή του Τσούμπα Άκπομ. Ο Άγγλος επιθετικός με καταγωγή από τη Νιγηρία ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά να μη δείχνουν πρόθεση να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν, ενώ από την άλλη, στη Μίντλεσμπρο έχουν αποφασίσει να τον παραχωρήσουν.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ο Άκπομ είναι ένα όνομα το οποίο γνωρίζουν καλά. Ο 26χρονος ήταν και πέρσι στα «ραντάρ» των «πράσινων», πριν τελικά καταλήξει στον ΠΑΟΚ. Ο Άκπομ αρέσει σε μεγάλο βαθμό στον Γιοβάνοβιτς, ωστόσο ο Άγγλος δεν έχει το «εύκολο» γκολ, κάτι που μπορεί αποδειχθεί και καταλυτικό στην υπόθεση.

Εάν όμως ο Παναθηναϊκός χάσει και τους δύο επιθετικούς, τότε δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ο οποίος γνωρίζει καλά την Super League…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ