«Γλυκοκοιτάζει» Αλμπάνη!

«Γλυκοκοιτάζει» Αλμπάνη!

Ποιος μεγάλος ελληνικός σύλλογος τον γλυκοκοιτάζει και ποια είναι η προτεραιότητα του 23χρονου άσου του Απόλλωνα;

Επιβλητικό μπόι, πολύ καλή τεχνική, αξιοπρόσεκτη σβελτάδα και ικανότητα τόσο στο ένας εναντίον ενός όσο και σε ανοιχτό γήπεδο και κυρίως, αποτελεσματικότητα μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο παρ’ όλα αυτά στην περίπτωση του Χρήστου Αλμπάνη είναι η καταγωγή του, ειδικά αν λάβουμε υπόψη πως ειδικά από την εποχή του Ρεχάγκελ κι έπειτα η Ελλάδα βγάζει καλούς επιθετικογενείς με το σταγονόμετρο.

Το περασμένο καλοκαίρι ο πρωταθλητής της Φούτμπολ Λιγκ, Απόλλων, πρόλαβε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να έχει έτσι το κεφάλι του ήσυχο πως δεν θα χάσει τον παίκτη χωρίς ικανοποιητική οικονομική αποζημίωση.

Κρίνοντας από το ξεκίνημά του στη Σούπερ Λιγκ πάντως, όλα δείχνουν ότι ο Αλμπάνης δεν πρόκειται να περιμένει ως το 2020 για να αποχωρήσει από τη Ριζούπολη. Το to10.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως το όνομα του παίκτη βρίσκεται ήδη στα μπλοκάκια σημαντικών συλλόγων της Σούπερ Λιγκ, με αυτό της ΑΕΚ να ξεχωρίζει.

Ο παίκτης και το περιβάλλον του όμως δε βιάζονται, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες μας προτεραιότητά του είναι το εξωτερικό. Όχι τυχαία, μια και ο 23χρονος άσος έχει ήδη εμπειρία πέντε ετών σε ακαδημίες γερμανικών συλλόγων: τρία χρόνια στη Βέρντερ, ένα στη β’ ομάδα της Άιντραχτ και άλλο ένα στη β’ της Φράιμπουργκ.

Σε μια ομάδα που σκοράρει με το σταγονόμετρο (εξαίρεση τα τέσσερα γκολ στον ΠΑΣ) έχει ήδη βρει δίχτυα τρεις φορές σε δέκα τελικές, ποσοστό εντυπωσιακότατο για έναν εξτρέμ που δεν είχε ποτέ του την ευκαιρία να αγωνιστεί σε μεγάλη κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ