Οι ψίθυροι έγιναν… κραυγές

Οι ψίθυροι έγιναν… κραυγές

Η παρουσία της έγινε αντιληπτή από τις πρώτες μέρες που πάτησε το πόδι της στο Πάρκο. Όμως κανείς δεν γνώριζε τις καλές σχέσεις της με τον πρόεδρο. Με τον καιρό οι ψίθυροι έγιναν... κραυγές.

Πρωτοεμφανίστηκε στο Πάρκο μετά την εκλογή του προέδρου. Δικηγόρος εκ Σαλονίκης η κυρία. Ξανθιά. Φυσική ή όχι δεν μας ενδιαφέρει. Ηλικίες δεν λέμε ποτέ όταν πρόκειται για θηλυκά. Δεν είναι σωστό. Πρέπον.

Σίσκου στο επώνυμο. Κωνσταντίνα στο όνομα. Υπάλληλο δεν την λες. Συνεργάτιδα ή κάτι άλλο μπορεί. Είναι μέλος δύο επιτροπών. Αυτής που ασχολείται με τους κανονισμούς και της ΕΙΠ. Της επιτροπής ιδιότητας ποδοσφαιριστή. Για την συμμετοχή και τις υπηρεσίες που προσφέρει τσεπώνει συνολικώς τρία χιλιάρικα τον μήνα. 1,5 για κάθε επιτροπή. Χαλαρά.

Σπάνια λείπει από το Γουδή όταν ο Γραμμένος είναι στο γραφείο. Έχουν καλές σχέσεις. Πολύ καλές. Θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και εξαιρετικές. Λένε ότι ο πρόεδρος επέμεινε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Αυτός πρότεινε να αφήσει τη δουλειά της στον Βορρά και να κατέβει νοτιότερα.

Δεν έχει γραφείο. Όμως δεν περιφέρεται ασκόπως. Είναι ιδιαίτερα προσεκτική. Όταν βρίσκεται στο Πάρκο φιλοξενείται στον χώρο που στεγάζονται τα δικαιοδοτικά όργανα. Ακούγεται ότι την έχουν μη στάξει και μη βρέξει η Πρίφτη και ο Λασκαράκης. Η διευθύντρια του χώρου, που είναι φίλη του Αλέξη και ο Λασκαράκης. Ο ταμίας.

Η παρουσία της έγινε αντιληπτή από τις πρώτες μέρες που πάτησε το πόδι της στο Πάρκο. Όμως κανείς δεν γνώριζε τις καλές σχέσεις της με τον πρόεδρο. Με τον καιρό οι ψίθυροι έγιναν… κραυγές. Τώρα οι πιο πολλοί στο Πάρκο ξέρουν. Έχουν καταλάβει. Ότι είναι απαραίτητη στις δύο επιτροπές.

Ο Γραμμένος έχει ανάγκη από καλούς και στενούς συνεργάτες αυτόν τον καιρό. Μαθαίνω ότι στον Βορρά είναι βαρύ το κλίμα για εκείνον. Κάποιοι βράζουν από οργή. Αλλιώς περίμεναν να γίνουν τα πράγματα. Ο «δικός τους» δεν τα κατάφερε. Για τις επιτροπές είναι καλός, για άλλα δυσκολεύεται. Η κυρία πάντως δεν πρέπει να έχει παράπονο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ