Το σοκ με τον Μποέτιους, ο Ολυμπιακός, η λίστα του Πέδρο Μαρτίνς και ο Ινμπόμ Χουάνγκ

Το σοκ με τον Μποέτιους, ο Ολυμπιακός, η λίστα του Πέδρο Μαρτίνς και ο Ινμπόμ Χουάνγκ

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε σε περίοπτη θέση το όνομα του άτυχου Μποέτιους (σ.σ. διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις) πριν ο Ολυμπιακός αποκτήσει τον Χουάνγκ.

Η ιστορία του Ζαν-Πολ Μποέτιους έχει σοκάρει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο Ολλανδός μέσος της Χέρτα Βερολίνου διαγνώσθηκε με όγκο στους όρχεις. Η αποκάλυψη του προβλήματος του ποδοσφαιριστή προέκυψε μετά από μια τυπική ουρολογική εξέταση, στην οποία υποβλήθηκε την Τετάρτη (21/09)! Με τον αθλητή να υποβάλλεται σε νέες, λεπτομερείς εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί εάν ο όγκος είναι καλοήθης ή κακοήθης και να αποφασιστεί ο τρόπος αντιμετώπισής του.

Κι όμως, ο 28χρονος (22/03/1994) μέσος της Χέρτα, θα μπορούσε πολύ εύκολα να είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σήμερα. Και αυτό θα είχε συμβεί, εάν οι Ερυθρόλευκοι δεν είχαν αποκτήσει τον Ινμπόμ Χουάνγκ, αλλά είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν στην… επιλογή της λίστας του Πέδρο Μαρτίνς. Στην οποία υπήρχε σε περίοπτη θέση το όνομα του Μποέτιους.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Ο Λαπόρτα στην «Opap Arena», φιλοξενούμενος του Μελισσανίδη (Pics)

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε βάλει στην 3άδα των βασικών επιλογών του τον πρώην παίκτη της Μάιντς. Είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν ένας από τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές που είχε στη λίστα της η ομάδα του Πειραιά. Η περίπτωσή του είχε συζητηθεί για τις θέσεις «8» και «10», ενώ ο Μαρτίνς εκφραστεί με πολύ θετικά λόγια, χωρίς να υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Καθώς οι Ερυθρόλευκοι αναζητούσαν άλλα χαρακτηριστικά. Και τα βρήκαν στον Χουάνγκ.

Εχει σημασία να αναφέρουμε ότι στον Ολυμπιακό είχαν ενημερωθεί για μια σειρά από λεπτομέρειες της περίπτωσης, όπως οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή. Αυτό είχε γίνει σε συζήτηση του τμήματος σκάουτινγκ με τους εκπροσώπους του Μποέτιους, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και προετοιμασίας των καλοκαιρινών μεταγραφικών επιλογών της ομάδας. Επίσημη κρούση ή επαφές για να αποκτηθεί δεν είχαν υπάρξει, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ήταν στις πρώτες επιλογές της λίστας του Μαρτίνς.

Το απίστευτο στην υπόθεση του Μποέτιους είναι ότι πρόκειται για τον 4ο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Γερμανία και την Μπουντεσλίγκα και διαγιγνώσκεται με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Και συγκεκριμένα με όγκο στους όρχεις. Είχαν προηγηθεί νωρίτερα στη σεζόν ο Τίμο Μπαουμγκάρτλ της Ουνιόν Βερολίνου, ο Μάρκο Ρίχτερ επίσης της Χέρτα Βερολίνου και φυσικά ο Σεμπαστιάν Αλέ της Ντόρτμουντ. Το ενθαρρυντικό είναι ότι οι δύο πρώτοι ήδη έχουν επιστρέψει στα γήπεδα. Και ευχή όλων είναι να συμβεί το ίδιο και με τους Μποέτιους, Αλέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ