Μίτσελ: «Υπάρχει πίεση στον Ολυμπιακό – Πολύ ταπεινός ο Μαρσέλο»

Μίτσελ: «Υπάρχει πίεση στον Ολυμπιακό – Πολύ ταπεινός ο Μαρσέλο»

Ο Μίτσελ μίλησε στην Ισπανία για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στη μεγάλη πίεση που υπάρχει στην ομάδα κάνοντας μάλιστα σύγκριση και με τη Ρεάλ ενώ στάθηκε και στην παρουσία του Μαρσέλο.

H δεύτερη θητεία του Μίτσελ στον Ολυμπιακό ξεκίνησε κι επίσημα από την Τετάρτη (22/9), με τον Ισπανό τεχνικό να έχει πολλή δουλειά μπροστά του για να βάλει το… τρένο στις ράγες. Με αφορμή την επιστροφή του στους Πειραιώτες ο 59χρονος τεχνικός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser» για το γεγονός ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Μαρσέλο.

Ο Μίτσελ στάθηκε στην ταπεινότητα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ παρά την τεράστια καριέρα του ενώ αναφερόμενος στην κατάσταση του Ολυμπιακού έκανε λόγο για κρίση ταυτότητας των «ερυθρόλευκων», κάτι που όπως τόνισε έχει συμβεί ακόμη και στη Ρεάλ.

Διαβάστε επίσης: Στη Νέα Φιλαδέλφεια η ιστορία γράφεται ξανά για την ΑΕΚ

Όσα είπε ο Μίτσελ:

«Ο κόσμος εδώ δίνει μεγάλη προσοχή σε παίκτες τύπου Μαρσέλο ο οποίος είναι και πολύ ταπεινός. Οι οπαδοί σε αντιμετωπίζουν ως σταρ και όμως, ο Μαρσέλο, μετά από όλα όσα έχει κερδίσει, συμπεριφέρεται με απόλυτη φυσικότητα και σεβασμό για τον τόπο που τον υποδέχθηκε».

Για το ξεκίνημα των «ερυθρόλευκων» στη φετινή σεζόν: «Στα χαρτιά, όλα φαίνονται πολύ καλά, αλλά ξεκίνησαν πολύ άσχημα. Έχουν υποστεί κρίση ταυτότητας, όμως μερικές φορές, έχει συμβεί και στη Ρεάλ Μαδρίτης, να έρχονται μεγάλοι παίκτες από άλλους συλλόγους και να μην αντέχουν την πίεση. Κι εδώ, επίσης, υπάρχει πίεση».

Για την πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό: «Εδώ, είναι πολύ σημαντικό, να έχεις καλό όνομα στην Ευρώπη. Πέτυχα επτά συνεχόμενους αγώνες εντός έδρας χωρίς ήττα! Είχαν ως είδωλο τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τα πράγματα πήγαν πολύ καλά για εμάς, ενώ στις βραδιές του Champions League υπήρχαν 30 χιλιάδες άτομα στις εξέδρες δύο ώρες πριν από το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ