Το κορόιδο ο Ανιέλι, ο Υφυπουργός και η Ευρωλίγκα…

Το κορόιδο ο Ανιέλι, ο Υφυπουργός και η Ευρωλίγκα…

Ο Βασίλης Δεκάρικος χώνεψε το αρνί και το κοκορέτσι και επιστρέφει στη μάχη της ενημέρωσης με καυτά θέματα και αποκαλύψεις…

Μου έκατσε βαρύ το αρνί και το κοκορέτσι (τρέχουν τα σάλια μόνο που τα ξανασκέφτομαι…) για αυτό αγαπητή μου αναγνώστρια και αναγνώστη απουσίασα αρκετές μέρες από την «μάχη» της ενημέρωσης.

Εγώ, ο Βασίλης Δεκάρικος όμως, επέστρεψα στη δράση έτοιμος για αποκαλύψεις αλλά και για να κρίνω όλα όσα έχουν συμβεί αυτές τις μέρες.

Και η αλήθεια είναι φίλοι μου πως δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω. Κρίνω όμως πως η αρχή πρέπει να γίνει από το Μπερναμπέου! Εκεί όπου συντελέστηκε ένα πραγματικό έγκλημα κατά του ποδοσφαίρου.

Όχι, φτωχέ πλην τίμιε αναγνώστη, δεν αναφέρομαι στο πέναλτι που έδωσε ο κόρακας στο 93΄ και έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε για πολλοστή φορά το αριστουργηματικό κορμί του Ρονάλντο, αλλά και ολίγον τι από το βρακί του όταν ο ίδιος μετά το γυμνό θέλησε να αποκαλύψει τραβώντας σεξουλιάρικα λίγο πιο κάτω το σορτσάκι του.

Στο κορόιδο τον Ανιέλι αναφέρομαι! Την ντροπή των ιδιοκτητών ομάδων! Τον άνθρωπο που αποφάσισε να αφήσει στην μοίρα της ολάκερη Γιουβέντους! Να βλέπει κυρίες και κύριοι την «σφαγή» (Ουάου) της Μεγάλης Κυρίας και να μην αντιδρά! Ούτε απόπειρα μπούκας δεν έκανε στον αγωνιστικό χώρο του Μπερναμπέου (με ή χωρίς όπλο είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός) για να αλλάξει τα δεδομένα και το πέναλτι που δόθηκε να το πάρει πίσω, κανά δίωρο μετά στα αποδυτήρια ο Όλιβερ.

Τα βλέπει αυτά ο Ιβάν και γελά!

Δεν θέλουν να μάθουν οι κουτόφραγκοι φίλοι μου από τα παραδείγματα που απλόχερα, εμείς οι απόγονοι των κυρίαρχων Αρχαίων Ελλήνων, διδάσκουμε ακόμη και τώρα σε όλο τον κόσμο!

Αφήνω όμως το κορόιδο τον Ανιέλι και πάω στην Υφυπουργάρα μας! Μια είναι η Υφυπουργάρα μας! Αυτός που τράβηξε τα μπαλάκια στο Τσάμπιονς Λιγκ του Μπάσκετ για να βγάλει τα ζευγάρια του Final Four. Μια ακόμη σπουδαία προσφορά στον αθλητισμό από τον πλέον επιτυχημένο Υφυπουργό Αθλητισμού, τον Γιώργο τον Βασιλειάδη που μπαίνει στο πάνθεον μαζί με την εξαιρετική του παρουσία στο All Star Game του Basket League! Ούρα, Ούρα, Ούρα (όχι τα κάτουρα, τον πανηγυρισμό εννοώ) για τον κορυφαίο πολιτικό της χώρας!

Τον Υφυπουργό που χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος, όπως άλλωστε πάντα κάνει και ο Πρωθυπουργός μας βεβαίως-βεβαίως, διέκοψε το ελληνικό πρωτάθλημα γιατί ήθελε να κάνει πιο αυστηρούς τους κανονισμούς του ώστε να μην μπουκάρουν με όπλα στα γήπεδα παράγοντες όπως μπούκαρε ο Σαββίδης!

Τι σθένος, τι πολιτικό επίπεδο, τι αποφασιστικότητα. Τα πάντα για να γίνει το ποδοσφαιράκι μας από… μαρτύριο όπως ο ίδιος δήλωσε ξανά σπουδαίο. Βεβαίως πριν κανά δίμηνο ο ίδιος ο Υφυπουργός πανηγύριζε για το καλύτερο πρωτάθλημα της 20ετιας, την εξυγίανση που επέβαλε η Κυβέρνηση του και την νέα εποχή στο άθλημα. Αλλά τώρα τι τα θυμόμαστε αυτά; Περσινά ξινά σταφύλια.

Προσέξτε όμως μεγαλείο! Ο Γιώργος ο Βασιλειάδης αγαπητή μου αναγνώστρια και αναγνώστη είναι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα Μέσων που διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μαζί του, έξαλλος γιατί δεν έχει αλλάξει η ποινή για τη μη αδειοδότηση. Μμμμ…

Επαναλαμβάνω για να γίνω πλήρως κατανοητός. Ο Βασιλειάδης που ζήτησε αυστηρότερους κανονισμούς (παρότι δεν εφαρμόζονται και δεν εφαρμόζει ούτε αυτούς που υπάρχουν) διακόπτοντας το ελληνικό πρωτάθλημα τώρα είναι έξαλλος γιατί οι ομάδες και η ΕΠΟ μαζί δεν παρανομούν!!! Ουάου! Ζήτω η τρέλα! Πόσο μεγάλος, πόσο σπουδαίος, πόσο άνθρωπος! Δεν υπάρχουν λόγια, δεν μεταδίδω άλλο! Η Κυβέρνηση ζητάει από τις ομάδες να παρανομήσουν! Και τονίζει πως έχει κάνει τιτάνιες προσπάθειες για να πετύχει την παρανομία και θα συνεχίσει να κάνει μέχρι τον τελικό στόχο!

Πάτα το Κιμ, πάτα το!

Πάμε όμως και στο «καυτό» θέμα της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό, γιατί ως γνωστόν ο Βασίλης ο Δεκάρικος είναι πρωτίστως μπασκετικός. Από εκεί ξεκίνησα την καριέρα μου, από την σπυριάρα και γνωρίζετε όλοι πως ήμουν φρουρός του πράσινου!

Χίλια δίκια έχει ο Δημήτρης και μπράβο του που αποφάσισε να φύγει από την Ψωροκώσταινα, την Ευρωλίγκα ντε, για να πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ! Το όνομα τα λέει όλα! Τσάμπιονς Λιγκ! Νίμπουργκ, Ρόζα, Μονακό, Γιουβέντους, Μούρθια, Λούντβιγκσμπουργκ ή κάπως έτσι τέλος πάντως, κορφαίοι (που έλεγε και ο Σημίτης) σύλλογοι, εκεί θα βρει το Φάιναλ Φορ που αναζητά ο Παναθηναϊκός και την καταξίωση μαζί. Τα έξι αστέρια της Ευρωλίγκας δεν φτουράνε μπροστά στο μεγαλείο του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ράπισμα στην Ευρωλίγκα που είχε το θράσος να μην συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Τι σημασία είχε αν το αποτέλεσμα ήταν 15-1. Σημασία έχει η κίνηση, η επίδειξη δύναμης και όλα τα σχετικά.

Όπως άλλωστε λέει και ο Φλαμπουράρης: Έλα μωρέ τώρα, ποια Ευρωλίγκα;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ