Αυτόν θέλει να «κλέψει» από την ΑΕΚ ο Χιμένεθ…

Αυτόν θέλει να «κλέψει» από την ΑΕΚ ο Χιμένεθ…

Ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει την καριέρα του στο Άμπου Ντάμπι και έχει ήδη «κυκλώσει» το όνομα ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην ΑΕΚ.

Έπειτα από 1,5 χρόνο απραγίας, ο Μανόλο Χιμένεθ επιστρέφει στους πάγκους, καθώς πριν από μόλις μερικά 24ωρα παρουσιάστηκε από την Αλ Ουάχντα, στην οποία εργάστηκε από τον Οκτώβριο του 2019 (ύστερα από την τρίτη θητεία του στην Ένωση) έως τον Ιούνιο του 2020.

Το όνομα του Ισπανού ωστόσο θα έχει πάντα μια θέση δίπλα από αυτό της ΑΕΚ. Οι δυο πλευρές έζησαν πολλά μαζί, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2018 να είναι φυσικά το αποκορύφωμα αυτής της συνεργασίας που έχει περάσει από χίλια κύματα.

Διαβάστε επίσης: Ταυτοποιήθηκαν 11 άτομα για επεισόδια στο ΠΑΟΚ – Άρης

Ο Χιμένεθ δείχνει να μην ξεχνάει εύκολα την Ένωση, ακόμα και τώρα που μετακόμισε στο Άμπου Ντάμπι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισπανός κόουτς έχει ζητήσει από τη διοίκηση της νέας του ομάδας την απόκτηση ενός παλιού του ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ.

Ο λόγος για τον Πέτρο Μάνταλο! Ο Μανόλο Χιμένεθ φέρεται να έχει «κυκλώσει» για τα… καλά τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, καθώς πιστεύει πως οι ικανότητες του θα βοηθήσουν την ομάδα του να φτάσει στους στόχους που έχει θέσει.

Και δεν είναι απίθανο να γίνει κρούση μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς ο Χιμένεθ θέλει να ανανεώσει το ρόστερ της Αλ Ουάχντα όσο πιο σύντομα γίνεται. Από την άλλη, λίγο πριν γίνουν οι πρώτες καλοκαιρινές μεταγραφικές κινήσεις, η ΑΕΚ κατάφερε να πείσει τον Μάνταλο -ο οποίος τότε ήθελε να αποχωρήσει- να μείνει στον σύλλογο.

Βέβαια, ο Έλληνας χαφ δεν είναι βασικός για τον Αλμέιδα, με τα λεπτά συμμετοχής του να αναμένεται να πέσουν ακόμα περισσότερο, καθώς η ΑΕΚ περιμένει και την ενσωμάτωση του Πάολο Φερνάντες τον Γενάρη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ