Το ντέρμπι του Καρυπίδη με την… ΑΕΚ- Το πήρε πάνω του

Το ντέρμπι του Καρυπίδη με την… ΑΕΚ- Το πήρε πάνω του

Λεπτοί χειρισμοί του Θόδωρου Καρυπίδη στον Άρη πριν από το ματς που μοιάζει με… μισή σεζόν από τον Οκτώβρη για τον Άρη

Υπόθεση προσωπική για τον Θοδωρή Καρυπίδη το αυριανό ντέρμπι του «Κλ. Βικελίδης». Το αντάμωμα του Άρη με τη φορμαρισμένη ΑΕΚ που μοιάζει να αποτελεί την πυξίδα της σεζόν για τους Θεσσαλονικείς. Ένα πανάκριβο –για τα δεδομένα- ρόστερ. Μια σειρά από πολλούς καλούς παίκτες. Ένας σπουδαίος προπονητής στον πάγκο (Άλαν Πάρντιου). Αλλά προς το παρόν, το ταμείο… μείον στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης: Το πλάνο του Αλμέιδα για τον Άρη 

Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται την ΑΕΚ στο τρίτο τους παιχνίδι με ομάδα του big 5. Το αήττητο ως τώρα «Βικελίδης» που έχει προσφέρει τους 7 από τους 10 βαθμούς που έχει ο Άρης στο σακούλι του έπειτα από έξι αγωνιστικές. Δύο νίκες (Λεβαδειακός και Ολυμπιακός με ανατροπή) και μια ισοπαλία (ΠΑΟΚ με χαμένο πέναλτι) ο ως τώρα απολογισμός. Η απόσταση από την κορυφή του πίνακα όμως στο -8. Και ενδεχόμενη απώλεια αύριο με την ανεβασμένη ΑΕΚ θα αφήσει τους Θεσσαλονικείς πολύ μακριά από την κορυφή.

Εξ ου και ο… συναγερμός. Με το κουμπί να το πατά ο ίδιος ο Καρυπίδης που έχει ανέβει από την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Που έδωσε το παρών στην προπόνηση της Παρασκευής. Που ανέβασε και εκείνη τη φωτογραφία με τον Πάρντιου ως μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του στον έμπειρο τεχνικό.

Από εκεί και πέρα, ο ιδιοκτήτης του Άρη, για όσους τον γνωρίζουν, αποφεύγει τις ομιλίες. Αρέσκεται συνήθως σε κάποια μικρής διάρκειας τετ-α-τετ με ποδοσφαιριστές, πάντα σε πολύ φιλικό επίπεδο και σε μια προσπάθεια τόνωσης της ψυχολογίας.

Ποια είναι η πιο μεγάλη ανησυχία;  ο Πορτογάλος διαιτητής Κορέια, ο οποίος πέρσι ως VAR στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό δεν είδε το… μεσαίο δάχτυλο του Σένκεφελντ. Παράβαση που μεταξύ μας θα την έδινε ως και ο Γιάννης Αλαφούζος. Έχει προκαλέσει σίγουρα εκνευρισμό ο ορισμός του. Ειδικά με το… δεδικασμένο του Τίγρη με τους Πορτογάλους διαιτητές (και επόπτες) στα ματς με τον Άρη; Ακόμη πονάει εκείνος ο δύσμοιρος «πλαϊνός» στο ΟΑΚΑ από το… μασάζ που δέχτηκε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ