Εντονη φημολογία για Μπέικον και Παναθηναϊκό (vids)

Εντονη φημολογία για Μπέικον και Παναθηναϊκό (vids)

Οι Λέικερς αποδέσμευσαν τον Ντουέιν Μπέικον και τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονα η φημολογία γύρω από τον Αμερικανό φόργουορντ και τον Παναθηναϊκό

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός, με τους Πράσινους να χάνουν στον τελικό του Super Cup από τον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα της Euroleague από τη Ρεάλ Μαδρίτης και στην πρώτη αγωνιστική της Basket League από τον Αρη!

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν έχει καταφέρει να «δέσει» την ομάδα του, η οποία προχώρησε σε πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ είναι πλέον φανερό ότι κάτι λείπει από τον Παναθηναϊκό. Ισως μια ακόμα ποιοτική λύση στις θέσεις «3» και «4». Έναν παίκτη, που θα αγωνίζεται στη θέση «3» και σε διάφορα συστήματα να είναι επαρκής και στο «4».

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Έκανε το 7×7, με 5×5 πέναλτι (vid)

Τέτοιος είναι ο Ντουέιν Μπέικον. Ο 27χρονος φόργουορντ κυνήγησε την επιστροφή του στον μαγικό κόσμο του NBA, μέσω των Λος Αντζελες Λέικερς, αλλά τα ξημερώματα της Κυριακής (9/10) οι «λιμνάνθρωποι» αποδέσμευσαν τον Αμερικανό, ο οποίος πέρσι έκανε εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα της Μονακό. Σε 29 αναμετρήσεις με τη γαλλική ομάδα στη EuroLeague, είχε 14 πόντους μέσο όρο (41.9% στο τρίποντο), 3.1 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ.

Το καλοκαίρι, όμως, δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του και προσπάθησε να βρει ομάδες στο NBA, με τον 27χρονο να προπονείται με τους Λος Αντζελες Λέικερς. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ και αποδεσμεύτηκε, μαζί με τον Τζαβάντε ΜακΚόι.

Ο 27χρονος φόργουροντ ψάχνει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μάλιστα τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία γύρω από τον Αμερικανό και τον Παναθηναϊκό. Ισως να είναι λόγω της ήττας από τον Αρη, στην πρεμιέρα της Basket League. Ισως λόγω των μέτριων έως κακών εμφανίσεων του Τριφυλλιού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Θα φανεί τις επόμενες μέρες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το όνομα του Ντουέιν Μπέικον έχει αρχίσει και «παίζει» δυνατά τις τελευταίες ώρες για τον Παναθηναϊκό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ