Super League: Κόουτς, ακούς την καρέκλα σου που τρίζει;

Super League: Κόουτς, ακούς την καρέκλα σου που τρίζει;

Ακόμη δεν ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό του πρώτου γύρου στη Super League και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως για τους μισούς προπονητές το μέλλον προμηνύεται χλωμό.

Εκ προοιμίου ήταν γνωστό πως η τρέχουσα σεζόν θα είναι ιδιαίτερη και κάπως περίεργη σε σχέση με όσα γνωρίζαμε ως δεδομένα δεκαετίες τώρα στο ποδόσφαιρο. Βλέπετε δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά Μουντιάλ μέσα στον χειμώνα. Εκεί που κορυφώνεται η δράση στα πρωταθλήματα και στη φάση των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, φέτος θα έχουμε διακοπή και τα… φώτα θα πέσουν στο Κατάρ.

Μία νέα και πρωτόγνωρη συνθήκη που όπως επηρεάζει άπαντες στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, δεν θα μπορούσε να μην… αγγίξει και τον δικό μας μικρόκοσμο. Μέχρι τα μέσα Νοέμβρη όταν και θα υπάρξει η μεγάλη διακοπή για το Μουντιάλ, θα έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της Super League, νωρίτερα φυσικά από κάθε άλλη φορά. Μόνο που το διήμερο 13-14/11, της 13ης αγωνιστικής, μοιάζει τόσο μακρινό για κάποιους προπονητές.

Διαβάστε επίσης: Μίτσελ: «Σκληρό το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς – Καθοριστικό το αυριανό παιχνίδι»

Ολυμπιακός, Άρης και Λεβαδειακός έχουν αλλάξει ήδη προπονητή, κάποιοι και περισσότερες από μία φορά, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες το αμέσως επόμενο διάστημα, μην πούμε και το προσεχές Σαββατοκύριακο μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κύμα ανακατατάξεων στους πάγκους της Super League. Κάποιες περιπτώσεις φαντάζουν προφανείς, κάποιες ίσως προκαλέσουν έκπληξη.

Όπως για παράδειγμα αυτές δύο Ελλήνων προπονητών σε ομάδες της περιφέρειας, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν «παίξει» ακόμη σχετικά με παραίτηση, απόλυση, αντικατάσταση ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε. Οι συγκεκριμένοι όμως είναι μόνο δύο από τις περιπτώσεις προπονητών που… ακούν την καρέκλα τους να τρίζει, καθώς οι πληροφορίες αφορούν σε προπονητές ομάδων που βρίσκονται σε όλα τα στρώματα της βαθμολογίας.

Από τα πολύ χαμηλά μέχρι και τα αρκετά υψηλά στρώματα. Προπονητές με αρνητικά σερί πίσω τους, με πολλή γκρίνια, μουρμούρα, με κακές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές τους ίσως. Όλα δείχνουν πως η 8η αγωνιστική θα είναι μία αγωνιστική που θα σηματοδοτήσει πολλές και σημαντικές εξελίξεις σε πάγκους αρκετών ομάδων. Είναι αναπόφευκτο. Και κάποιοι φαίνεται πως είναι ήδη προετοιμασμένοι και περιμένουν το μοιραίο. Όχι όμως όλοι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ