Τι καημός έπιασε τα… τσιράκια του Τίγρη

Τι καημός έπιασε τα… τσιράκια του Τίγρη

Κάνουν ό,τι μπορούν για να δημιουργήσουν κλίμα και να κληθεί σε απολογία ο Ολυμπιακός για όσα (δεν) συνέβησαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Γιατί; Μπας και γίνει κεκλεισμένων το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 13/11.

Αχ, καημός! Κοιμούνται και ξυπνάνε με τον Ολυμπιακό στο μυαλό τους. Παντού βλέπουν… ερυθρόλευκα. Ακόμα και στη χαρά τους, με την ομάδα του Πειραιά ασχολούνται.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα… τσιράκια του Τίγρη. Η ομάδα τους έφτιαξε γήπεδο και δείχνει ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μετά από αρκετά χρόνια, αλλά αυτοί ακόμα και τώρα ασχολούνται με τον Ολυμπιακό, παρότι οι Ερυθρόλευκοι είναι στο -10 από την κορυφή και στο -4 από την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Και όμως τον φοβούνται…

«Τρελαίνονται» όταν βλέπουν κόκκινα. Παθαίνουν… αμόκ και εφευρίσκουν διάφορες ιστορίες, για να δημιουργήσουν κλίμα. Ιστορίες που ούτε οι ίδιοι πιστεύουν, βεβαίως. Ούτε τα… δάκρυα του Τίγρη, όταν θυμήθηκε την ομάδα που είχε η ΑΕΚ τα 90s, δεν σέβονται. Να κρατήσουν λίγο επίπεδο, για χάρη του. Μπα, τίποτα. Τα πάντα στον βωμό της παραπληροφόρησης.

Τις τελευταίες ώρες τους βλέπουμε να έχει ξεκινήσει σε διάφορα σάιτ και εφημερίδες, ένα νέο… γαϊτανάκι, με στόχο να πείσουν ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να κληθεί σε απολογία για όσα (δεν) συνέβησαν στο Καραϊσκάκη στο ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ. Κανείς, βέβαια, δεν ξέρει τι ακριβώς εννοούν. Ολοι όμως υποψιάζονται γιατί το κάνουν.

Φως φανάρι. Δεν θέλει και πολλές εξηγήσεις για όσα διαβάζουμε τις τελευταίες ώρες. Ο στόχος είναι ένας. Να τιμωρηθεί η έδρα του Ολυμπιακού, μπας και γίνει κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι των Πειραιωτών με την ΑΕΚ στις 13 Νοεμβρίου. Το γιατί δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία. Τα αποτελέσματα τα λένε όλα. Στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ έχει να κερδίσει τον Ολυμπιακό από το 2018! Τέσσερα χρόνια έχει να γευτεί η Ενωση τη χαρά της νίκης σε ντέρμπι με τους Πειραιώτες.

Θεωρούν λοιπόν ότι εάν τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός και γίνει το ντέρμπι κεκλεισμένων των θυρών, η ΑΕΚ θα έχει περισσότερες πιθανότητες να σπάσει το σερί των Πειραιωτών και να κερδίσει επιτέλους τους Ερυθρόλευκους. Αυτός είναι ο καημός τους. Να κερδίσουν τον Ολυμπιακό. Ισως το θέλουν περισσότερο και από το πρωτάθλημα. Γι’ αυτό προσπαθούν με νύχια και με δόντια να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός. Ομως, το μόνο που κάνουν είναι να εκτίθονται…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ