Στην Ευρώπη δεν έχει… εξυγίανση! Στη… σέντρα ΠΑΟΚ και ΕΠΟ για τον Πινέιρο από τους Πορτογάλους!

Στην Ευρώπη δεν έχει… εξυγίανση! Στη… σέντρα ΠΑΟΚ και ΕΠΟ για τον Πινέιρο από τους Πορτογάλους!

Ο Ζοάο Πινέιρο που σωστά στο Καραϊσκάκη διόρθωσε το λάθος του Τρειμάνις μέσω του VAR ορίστηκε να διευθύνει το αποψινό ντέρμπι Πόρτο-Μπενφίκα. Γελάνε στην Πορτογαλία με τους… εξυγιαντές!

Στο… Μπαλτακιστάν, στην Ελλάδα όπου οι «εξυγιαντές» ισοπέδωσαν τα πάντα, ακόμη και την χρήση του VAR τα πάντα είναι πιθανά. Μόνο που στην Ευρώπη δεν έχουν… Μπαλτακιστάν και «εξυγίανση»!

Και το «στριπτίζ» των… εξυγιαντών γίνεται ακόμη μεγαλύτερο όταν συμβαίνουν πράγματα όπως αυτό με τον Ζοάο Πινέιρο. Θα θυμάστε τον κύριο από το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραισκάκη κυρίως λόγω των όσων υποστήριξε ο ΠΑΟΚ με επίσημη ανακοίνωση και επιστολή προς την ΕΠΟ που… έτρεξε να «μαλώσει» την Πορτογαλική Ομοσπονδία κάνοντας το χατίρι της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη!

Ο Ζοάο Πινέιρο θυμίζω, ήταν στο VAR του ντέρμπι στο Καραισκάκη και σωστά κάλεσε τον Τρειμάνις να δει την φάση του ανύπαρκτου πέναλτι που είχε δώσει υπέρ του ΠΑΟΚ. Ο Λετονός είδε το λάθος, πήρε πίσω την απόφαση και οι «γνωστοί-άγνωστοι» ανέλαβαν δράση να βγάλουν τρελό όλο τον κόσμο!

Ακολούθησε και επίσημα ο ΠΑΟΚ υποστηρίζοντας πως ήταν σκάνδαλο η αλλαγή της απόφασης στέλνοντας επιστολή στην ΕΠΟ για να ενημερώσει την Πορτογαλική Ομοσπονδία και την Λετονική για την απόφαση τους! Την σωστή τους απόφαση που όμως δεν αρέσει στον ΠΑΟΚ γιατί δεν είναι υπέρ του. Και ο Μπαλτάκος βεβαίως ούτε λόγος για το πόσο βγάζει στη… σέντρα την Ελληνική Ομοσπονδία.

Πως βγήκε στη… σέντρα; Για να καταλάβετε πόσο σοβαρα πήραν υπόψη τους στην Πορτογαλία την ΕΠΟ και τον ΠΑΟΚ όρισαν τον Ζοάο Πινέιρο να διευθύνει το αποψινό ντέρμπι της Πόρτο με την Μπενφίκα! Με λίγα λόγια; Έγινε ρεζίλι η Ελληνική Ομοσπονδία για χατίρι του ΠΑΟΚ και η Πορτογαλική της έστειλε το μήνυμα πως πρέπει να μάθει τα βασικά του ποδοσφαίρου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ