Μια βραδιά στο… Μπερνα-Μπέου!

Μια βραδιά στο… Μπερνα-Μπέου!

Ο Μπέος «έδωσε» το Πανθεσσαλικό στον Παναθηναϊκό, ο Βόλος καλείται να αποδείξει πως δεν είναι τυχαία τόσο ψηλά στην βαθμολογία απέναντι στους «πράσινους» που ψάχνουν το 10Χ10.

Ποιος θα το περίμενε πως μετά από 9 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα το ματς Βόλος-Παναθηναϊκός θα ήταν ντέρμπι κορυφής! Και όμως ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της ομάδας του Αχιλλέα Μπέου που φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά από μια εξαιρετική παρουσία έως τώρα.

Το εντυπωσιακό 9Χ9 των πρασίνων καλείται να σταματήσει ο Βόλος των 21 βαθμών που θα χρειαστεί βεβαίως να αντέξει και στην «καυτή» ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι 15 χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού που θα βρεθούν στο Πανθεσσαλικό. Βλέπετε ο Αχιλλέας Μπέος δεν είχε πρόβλημα να… δώσει στον αντίπαλο του το γήπεδο για να το γεμίσουν οι οπαδοί του μηδενίζοντας το όποιο αβαντάζ έδρας έχει.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Στο «κόλπο» Χάμες, Μπακαμπού και Σαμασέκου

Και όλα αυτά ενώ δεν ήταν το ίδιο… ανοικτοχέρης σε παρόμοια αιτήματα άλλων ομάδων όχι μόνο τα προηγούμενα χρόνια αλλά και φέτος. Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Βόλος φιλοξένησε τον Άρη που είχε ζητήσει εισιτήρια αλλά ο Μπέος είχε αρνηθεί. Μάλιστα ο Άρης είχε βγάλει ανακοίνωση ζητώντας να μην πάνε οι οπαδοί του στον Βόλο μετά την άρνηση του Μπέου να δώσει εισιτήρια.

Για το ντέρμπι όμως με τον ΠΑΟ ο Δήμαρχος Βόλου δεν είχε κανένα πρόβλημα και δεν βλέπει και κανένα ντε αβαντάζ για την ομάδα του που θα δοκιμαστεί απέναντι στον πρωτοπόρο σε συνθήκες εκτός έδρας ματς.

Ο Βόλος που έως τώρα έχει εντυπωσιάσει με την εικόνα του αλλά και τα αποτελέσματά του με μοναδική… παραφωνία την ήττα εντός έδρας από τον ΟΦΗ με 1-0 σε ένα ματς πάντως που και πάλι είχε κυριαρχήσει.

Νίκησε 2-0 τον Άρη στο Πανθεσσαλικό, πήρε 1-1 στο Καραϊσκάκη ενώ νωρίτερα είχε κάνει διπλό στη Ριζούπολη επί της ΑΕΚ! Εντυπωσιακά αποτελέσματα από την ομάδα του Αχιλλέα Μπέου που έχει απόψε ένα πολύ μεγάλο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό που έρχεται φουριόζος και με την συμπαράσταση 15 χιλιάδων οπαδών του για να πάρει άλλη μια νίκη και να φτάσει στο ιστορικό 10Χ10 εδραιώνοντας τη θέση του στην κορυφή της βαθμολογίας και ως το φαβορί για τον τίτλο. Θα βρει αντίσταση από τον Βόλο; Οι απαντήσεις στο χορτάρι της… Λεωφόρου στο Βόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ